fbpx

Waar je tegenaan loopt…

Door jouw onzekerheid blijf je jezelf voorbij lopen. Je durft geen nee te zeggen. Je bent bang om jouw grenzen aan te geven.

 

Je bent bang om anderen te kwetsen door voor jezelf te kiezen. Je wilt graag aardig gevonden worden, maar daardoor loop je jezelf voorbij.

 

De wil om te veranderen is er, alleen overheerst steeds het negatieve, waardoor je weer in een cirkel blijft zitten. Steeds haalt die kritische stem jou naar beneden.

 

Je wilt wel veranderen, maar je valt steeds terug in “oude” patronen. Dat frustreert je.

Om dit écht vol te houden en forever die verandering naar de succesvolle Jij in jezelf teweeg te brengen, is het belangrijk dat jij voelt dat jij het waard bent.

Als je nu niets doet, hoe zou het dan zijn over een jaar? En over 5 jaar?

Dan wordt het alleen maar erger. Het gevoel dat je niet goed genoeg bent, wordt alleen maar groter. Je gaat alleen maar meer je best doen in de hoop dat iedereen je leuk vindt. Je gaat zo erg over jouw grenzen heen dat je op een gegeven moment niet meer kan.

 

Believe me… I’ve been there. I’ve done that. En het is vreselijk.

Je verlangt ernaar om…

 • * jezelf te waarderen en blij te zijn met jezelf.
 • * je mening te durven uiten.
 • * tevreden te zijn met wie je bent.
 • * te staan waarvoor je staat.
 • * trots te zijn op jezelf.
 • * het leven te leiden dat je voor ogen hebt.
 • * te geloven in jouw talenten, kwaliteiten en karakter.
 • * in contact te komen met je gevoel.
 • * meer te vertrouwen op jouw intuïtie.

Dat wil jij ook, toch? Onderneem dan nu actie, zodat jij over een paar dagen al verzekerder bent door middel van de “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge

Door deze challenge:
 • * doe je dingen waar je blij van wordt en energie van krijgt
 • * zet jij jezelf op de eerste plaats
 • * heb je vertrouwen in jezelf en jouw eigen kunnen

Speciale bonus

Voor deze vierdaagse “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge is jouw investering nu geen 147,- maar slechts 27,-

Al Ruim 700 vrouwen gingen je voor

Wat levert de “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge jou op?

Praktische handvatten om aan de slag te gaan met jouw verlangen om je goed genoeg te voelen en een toegevoegde waarde te hebben voor diegenen waarvan jij houdt

Een lichter gevoel, want je kunt bepaalde zaken meer loslaten

Meer innerlijke rust, doordat je anders naar jezelf gaat kijken

Meer genieten, omdat je meer vanuit jouw hart gaat leven

Je voelt je goed, precies zoals je bent

Je voelt je krachtig en meer zelfzeker, omdat je gelooft dat jij het waard bent

Je geeft jezelf meer prioriteit en je gaat aan de slag met jouw mindset.

Praktische informatie

 • * De challenge bestaat uit 4 video’s van in totaal bijna 7 uur.
 • * Waar je ook bent, je kunt altijd en overal deze challenge volgen, omdat je de links naar de video’s in jouw mailbox ontvangt. Alle video’s zijn online en kun je zo vaak kijken als je zelf wilt.
 • * Na betaling ontvang je de eerste video. Heb je deze na 15 minuten nog niet ontvangen, check dan jouw spam box.
 • * Om de dag ontvang je een nieuwe video.

Speciale bonus

Voor deze vierdaagse “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge is jouw investering nu geen 147,- maar slechts 27,-

Al Ruim 700 vrouwen gingen je voor

Wat anderen zeggen over de challenge

Wauw! Wat is de challenge van Selma inspirerend. Ik volg zelf een opleiding Coaching en Counseling en ben nieuwsgierig naar de manier waarop coaches coaching, cursussen en webinars geven. Ik ben zó ontzettend blij dat ik deze challenge ben aangegaan.

 

Selma heb ik ervaren als een open, enthousiaste en betrokken coach. Alhoewel de challenge in een groep en online is heb ik het gevoel echt gezien te worden. De challenge heeft mij nieuwe inzichten en inspiratie opgeleverd. Ik begin iedere dag met een affirmatie en denk iedere dag met een glimlach terug aan de sessies.

 

Ik heb geleerd dat wanneer ik me richt op het niveau van mijn overtuigingen en deze vanaf nu ga bedanken i.p.v. er tegen te vechten, dat er dan ruimte ontstaat om te groeien. Ik ben dankbaar dat ik de kracht van visualisatie heb ervaren en de inspiratie die Selma mij heeft gegeven om hier mee aan de slag te gaan.

Amy
Selma is ontzettend enthousiast en straalt daardoor veel vertrouwen uit. Met krachtige bewoordingen inspireert ze je om te werken aan herstel waar je zelf verstrikt zit in je eigen gedachtepatronen.”
Bedankt voor je positiviteit, goede tips en je mooie visualisatie.
Ik vond het verhelderend en erg fijn! Je straalt veel passie en positiviteit uit! Fijn om te zien.

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

Jarenlang was ik bang om fouten te komen en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

DSC_0635uitsnede

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling, door middel van familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze écht wat te doen heeft hier op aarde.

Ik werk met de leukste en liefste vrouwen die ook die succesvolle en zelfverzekerde versie van zichzelf willen zijn. En ik kan mijn werk en tijd precies indelen, zoals ik dat wil.

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom heb ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien.

Daarom is het mijn missie om alle vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

Doe jij mee?

Volg jouw hart

Veelgestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik dan toch de challenge volgen?

Jazeker. Je ontvangt om de dag een nieuwe video en je kunt deze in jouw eigen tijd en tempo volgen. De challenge is volledig online en alles is terug te kijken.

Heb ik na het ontvangen van de vier video’s blijvend toegang?

Jazeker. Jij hebt levenslang toegang tot de video’s. Je kunt ze dus in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo volgen. En je kunt de video’s op een later moment nog eens bekijken.

Kan ik 1 op 1 coaching bij boeken?

Jazeker, ook dat kan. Stuur een mail naar info@coachingspraktijkvannoije.nl, waarbij je vermeldt dat je hebt geïnvesteerd in de challenge en 1 op 1 coaching wilt.

Twijfel je nog?

Dat kan. Het is namelijk een investering die je in jezelf doet en je vindt dat jezelf nog niet waard. Je wilt zeker weten dat je er wat aan hebt, toch?

Levert het mij meteen iets op?

Ja, het levert je direct al positieve vibes en positieve flow op. Je ervaart meteen meer energie en je gaat al meteen veel meer in jezelf geloven.

Hoe lang heb jij al gewacht met investeren in jezelf en ervoor zorgen dat jij die zelfverzekerde vrouw ben die jij wilt zijn?

Waarschijnlijk al te lang. Dus, het is nu of nooit. Je ziet op de teller hoe lang je nog hebt om je aan te melden. Daarna ben je dit unieke aanbod misgelopen.

Hoe gaat het betalen?

Heel simpel. Je betaalt via iDeal of (voor België) via Bancontact of Belfius. De betaling is veilig.

Tot hier gekomen?

Stop nu met scrollen en maak jouw keuze.

Of meld je nu aan voor de challenge of klik deze pagina weg en ga zelf verder met het creëren van die zelfverzekerde vrouw. Het is wel belangrijk dat je een keuze maakt. Een keuze heb je altijd.

Voor deze vierdaagse “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge is jouw investering nu geen 147,- maar slechts 27,-

Al Ruim 700 vrouwen gingen je voor