fbpx

Super goed dat je het gratis ebook “8 Tips voor ondernemende moeders om meer rust in je leven te creëren” hebt aangevraagd.

Na het lezen van het gratis ebook:
 • * weet je hoe je én het huishouden kunt doen én quality time hebt met je kinderen
 • * weet je waar je opgejaagde gevoel vandaan komt en hoe je hierin meer ruimte en rust kunt ervaren
 • * heb je concrete en praktische tips om meer overzicht, ruimte en rust voor jezelf te creëren
 • * zet je stappen om met een voldaan gevoel je laptop na een werkdag dicht te klappen, zodat je de rest van de tijd met volledige aandacht bij je gezin kan zijn
 • * hoef je niet meer elke avond al om half 9 naar bed, omdat je de hele dag moe bent van alles wat je moet doen
 • * kun je prioriteiten stellen, waardoor je je een goede moeder, goede partner én goede ondernemer kunt voelen
 • * kun je elke dag starten met de gratis bonusmeditatie die bij dit ebook zit, waardoor je direct meer rust voelt

Nou weet ik ook dat jij heel graag nu meteen aan de slag wilt en dat je opgejaagde gevoel vorige week al weg was. Dat klopt, toch?

 

Liever heb je dat het allemaal niet zo lang duurt, maar dat er gewoon iets simpels is, waardoor dat opgejaagde gevoel wegblijft en je overzicht en rust voelt.

 

Ik geloof dat jij maar één stap verwijderd bent naar je nu al rustiger voelen. Dit is namelijk de allerbelangrijkste stap om van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust te gaan. Hier begint het allemaal mee.

 

En dat is het onderzoeken en leren begrijpen van het opgejaagde en onrustige gevoel wat je hebt. Door te ontdekken waar het vandaan komt, kun je het bij de kern aanpakken. Ik geloof erin dat, als je terug gaat naar de kern je ontdekt waar het opgejaagde gevoel vandaan komt, dit niet verandert voor even, maar voor de rest van je leven.

 

Zodra je het ontstaan van het opgejaagde gevoel begrijpt, ervaar je al direct meer overzicht en daardoor voel je al direct meer rust.

 

Om je daar nu al meteen bij te helpen, nodig ik je van harte uit voor een gratis Doorbraaksessie. Elke week selecteer ik hier een ondernemende moeder voor.

 

In deze sessie gaan we samen het opgejaagde gevoel onderzoeken, zodat je ontdekt waar het vandaan komt en het bij de kern aan kunt pakken.

 

Ook kijken we samen of we een match zijn voor het Reiki Powerboost traject voor ondernemende moeders die verlangen naar rust. Mochten we geen match zijn, dan verwijs ik je graag door naar mensen uit mijn netwerk. De Doorbraaksessie wordt dus sowieso een waardevol gesprek.

Deze dames gingen je voor

Ben jij er klaar voor om van opgejaagd gevoel naar overzicht en rust te gaan?

Vul dan onderstaande vragenlijst in en vraag een Doorbraaksessie aan. Ik laat je zo snel mogelijk weten of je geselecteerd bent.

  Hoe heb je me gevonden?

  Waardoor werd je getriggerd om je aan te melden voor de Doorbraaksessie?

  Waar loop je tegenaan?

  Welke belemmerende/negatieve gedachten ervaar je op dit moment die jou tegenhouden om te bereiken wat jij wilt bereiken?

  Waar verlang je naar?

  Waarmee kan ik je helpen?

  Wat is je intentie voor dit gesprek?

  Wanneer is dit gesprek voor jou geslaagd?