fbpx

Super goed dat je je hebt aangemeld voor het gratis ebook. Bekijk eerst onderstaande video, voordat je verder gaat. In deze video deel ik hoe ik zelf de stap heb gemaakt van onzeker naar vol zelfvertrouwen.

Door het gratis ebook “Van onzeker naar zelfverzekerd en succesvol”:

  • * ontdek jij dé 5 stappen die ik al mijn klanten adviseer om van onzeker naar zelfverzekerd en succesvol te gaan
  • * krijg je passende tips, waardoor je direct een positief gevoel ervaart
  • * ga je direct aan de slag met het veranderen van jouw onzekere gedachten naar gedachten vanuit (zelf)vertrouwen
  • * ontdek jij hoe jij elke dag opnieuw vanuit de juiste energie, dus vanuit (zelf)vertrouwen, jouw dag kunt starten

 

Nou weet ik ook dat jij heel graag nu meteen aan de slag wilt en dat jij nu al resultaat wilt zien. Dat klopt, toch?

Daarom heb ik nu aanbieding voor je op deze pagina die slechts 30 minuten geldig is.

Jij loopt er namelijk tegenaan dat jij geen nee durft te zeggen en niet voor jezelf op durft te komen.

 

Je wilt graag aardig gevonden worden en je bent bang om anderen te kwetsen. Daardoor loop je jezelf voorbij.

 

In vergaderingen laat je daarom jouw mening niet horen, omdat je het idee hebt dat wat jij zegt niet goed genoeg is.

 

Je wilt graag een leidinggevende functie of jouw eigen bedrijf starten, maar je bent bang dat jij dat niet kunt.

 

Uit ervaring weet ik hoe frustrerend dat is. Ook ben ik er heilig van overtuigd dat jij dit alles kunt veranderen, als je maar gelooft dat je goed genoeg bent.

Daarom doe ik je nu dit mega waardevolle aanbod van de “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge.

 

Al ruim 700 vrouwen gingen je voor.

Wat de Voelen dat je goed genoeg bent-challenge jou oplevert

Opluchting

Omdat je weet wat de eerste stappen zijn

Praktische handvatten

Om aan de slag te gaan met jouw verlangen om je goed genoeg te voelen en een toegevoegde waarde te hebben voor diegenen waarvan jij houdt

Een lichter gevoel

Want je kunt bepaalde zaken meer loslaten

Meer innerlijke rust

Doordat je anders naar jezelf gaat kijken

Meer genieten

Omdat je meer vanuit jouw hart gaat leven

Je voelt je goed, precies zoals je bent

Een warm gevoel vanbinnen

Je voelt dat je het waard bent

Je voelt je krachtig en meer zelfzeker

Jezelf meer prioriteit geven

Je geeft jezelf meer prioriteit en je gaat aan de slag met jouw mindset.

Bonus

Je ontvangt een werkboek, zodat je tijdens de challenge mee kunt schrijven en nog meer uit de challenge haalt

Video 1

Video 1

Je ontdekt waardoor jij je laat tegenhouden en hoe je dat kunt veranderen

Video 2

Video 2

Met een mega krachtige visualisatie zorg je ervoor dat je veel meer gaat voelen dat je goed genoeg bent

Video 3

Video 3

Met nog een super waardevolle visualisatie ontdek jij welke concrete stappen jij gaat zetten, zodat jij voelt dat je goed genoeg bent

Video 4

Video 4

In deze video reflecteer je op jouw ontdekkingen in de challenge, besluit je welke concrete stappen je gaat zetten en ontdek je wat jij nog meer kunt doen om die zelfverzekerde vrouw te zijn die jij wilt zijn

Praktische informatie

  • * De challenge bestaat uit 4 video’s van in totaal bijna 7 uur.
  • * Waar je ook bent, je kunt altijd en overal deze challenge volgen, omdat je de links naar de video’s in jouw mailbox ontvangt. Alle video’s zijn online en kun je zo vaak kijken als je zelf wilt.
  • * Na betaling ontvang je de eerste video. Heb je deze na 15 minuten nog niet ontvangen, check dan jouw spam box.
  • * Om de dag ontvang je een nieuwe video.
Al ruim 700 vrouwen gingen je voor

 

En nu heb ik een speciale bonus voor jou

 

Voor deze vierdaagse “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge is jouw investering nu geen 147,- maar slechts 27,-

Meld je snel aan, want deze aanbieding is slechts 30 minuten geldig.

Wat anderen zeggen over de challenge

Wauw! Wat is de challenge van Selma inspirerend. Ik volg zelf een opleiding Coaching en Counseling en ben nieuwsgierig naar de manier waarop coaches coaching, cursussen en webinars geven. Ik ben zó ontzettend blij dat ik deze challenge ben aangegaan.

 

Selma heb ik ervaren als een open, enthousiaste en betrokken coach. Alhoewel de challenge in een groep en online is heb ik het gevoel echt gezien te worden. De challenge heeft mij nieuwe inzichten en inspiratie opgeleverd. Ik begin iedere dag met een affirmatie en denk iedere dag met een glimlach terug aan de sessies.

 

Ik heb geleerd dat wanneer ik me richt op het niveau van mijn overtuigingen en deze vanaf nu ga bedanken i.p.v. er tegen te vechten, dat er dan ruimte ontstaat om te groeien. Ik ben dankbaar dat ik de kracht van visualisatie heb ervaren en de inspiratie die Selma mij heeft gegeven om hier mee aan de slag te gaan.

Amy
Selma is iemand die heel enthousiast is en gelooft in wat ze doet. Ze is ook helemaal down to earth waardoor je weet dat ze het goede met je voor heeft en wilt dat je jezelf gaat waarderen door samen er aan te werken. Ze geeft je echt het gevoel dat je het waard bent om gelukkig te zijn en te bereiken wat je ook maar wil.
Ellen
De vierdaagse challenge die ik gevolgd heb bij Selma, kan ik iedereen aanraden.

Het kan een verschil maken en een opening zijn om weer een positieve ingang te vinden, ook als je zelf eigenlijk geen hoop of vertrouwen hebt dat je kunt veranderen.

Selma geeft je het gevoel dat ze echt luistert en je hoort. Zij geeft goede tips en trucs en legt duidelijk uit.

Haar enthousiasme werkt motiverend.

Selma’s woorden komen binnen en dat maakt een heel groot verschil!.

Het heeft mij zelfs doen besluiten om nog een training bij haar te volgen.

Het is hard werken en echt niet altijd makkelijk, maar Selma helpt je en staat voor je klaar.

Ik ben dankbaar dat ik Selma en haar training online tegen het lijf gelopen ben.

Selma is ontzettend enthousiast en straalt daardoor veel vertrouwen uit. Met krachtige bewoordingen inspireert ze je om te werken aan herstel waar je zelf verstrikt zit in je eigen gedachtepatronen.”
Bedankt voor je positiviteit, goede tips en je mooie visualisatie.

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

Jarenlang was ik bang om fouten te maken en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling en inmiddels heb ik minimaal 30.000,- geïnvesteerd in familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze wat te doen heeft hier op aarde.

Ik werk met de leukste vrouwen die ook die succesvolle en zelfverzekerde versie van zichzelf willen zijn. En ik kan mijn werk en tijd precies indelen, zoals ik dat wil.

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom heb ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien.

Daarom is het mijn missie om alle vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

Doe jij mee?

Veelgestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik dan toch de challenge volgen?

Jazeker. Je ontvangt om de dag een nieuwe video en je kunt deze in jouw eigen tijd en tempo volgen. De challenge is volledig online en alles is terug te kijken.

Heb ik na het ontvangen van de vier video’s blijvend toegang?

Jazeker. Jij hebt levenslang toegang tot de video’s. Je kunt ze dus in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo volgen. En je kunt de video’s op een later moment nog eens bekijken.

Kan ik 1 op 1 coaching bij boeken?

Jazeker, ook dat kan. Stuur een mail naar info@coachingspraktijkvannoije.nl, waarbij je vermeldt dat je hebt geïnvesteerd in de challenge en 1 op 1 coaching wilt.

 

Hoe gaat het betalen?

Heel simpel. Je betaalt via Creditcard, iDeal of (voor België) via Bancontact of Belfius. De betaling is veilig.

Ben je tot hier gekomen en twijfel je nog?

 

Dat kan. Het is namelijk een investering die je in jezelf doet en je vindt dat jezelf nog niet waard. Je wilt zeker weten dat je er wat aan hebt, toch?

 

Levert het mij meteen iets op?

Ja, het levert je direct al positieve vibes en positieve flow op. Je ervaart meteen meer energie en je gaat al meteen veel meer in jezelf geloven.

 

Hoe lang heb jij al gewacht met investeren in jezelf en ervoor zorgen dat jij die zelfverzekerde vrouw ben die jij wilt zijn?

Waarschijnlijk al te lang. Dus, het is nu of nooit. Je ziet op de teller hoe lang je nog hebt om je aan te melden. Daarna ben je dit unieke aanbod misgelopen. Meld je dus nu aan. Wat heb je te verliezen? Helemaal niets. Het enige wat je te winnen hebt, is dat jij nu écht stappen zet om jouw zelfverzekerde en succesvolle jij te worden.

Al ruim 700 vrouwen gingen je voor

 

En nu heb ik een speciale bonus voor jou

 

Voor deze vierdaagse “Voelen dat je goed genoeg bent”-challenge is jouw investering nu geen 147,- maar slechts 27,-

En echt lieve vrouw, je bent tot hier gekomen. Je hebt tot hier gelezen. Waar wacht je nog op? Laat dit het teken zijn dat je hier iets mee mag doen. Een kleine stap in de juiste richting.