fbpx

Follow Us:

Over Selma

Mijn naam is Selma, ik ben sinds 1 april 2016 eigenaar van Coachingspraktijk van Noije. Ik woon samen met mijn verloofde, Daan in Tilburg en vanaf 28 mei 2021 mag ik mezelf Selma Michielsen-van Noije noemen 😀

 

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

 

Jarenlang was ik bang om fouten te maken en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

 

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling, door middel van familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze wat te doen heeft hier op aarde.

 

Ik werk met de leukste vrouwen die willen groeien van onzeker in een leidinggevende functie naar een zelfverzekerde, vrouwelijke leider.

 

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom help ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien om die zelfverzekerde, vrouwelijke leider te zijn die je graag wilt zijn en die de wereld nu nodig heeft.

 

Daarom is het mijn missie om alle leidinggevende vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

Wil je nog meer weten over mijn persoonlijke verhaal, bekijk dan onderstaande video.

En nu is het jouw beurt. Wat is jouw verhaal? Wat heeft je getriggerd om mijn hele verhaal te lezen en de video te bekijken?

 

Ik ben oprecht benieuwd naar jou. Waar droom je van? Wat staat er tussen jouw huidige situatie en jouw droom in?

 

Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen en ik reageer op werkdagen binnen 48 uur op je bericht.