fbpx

Follow Us:

Relax your mind

Herken jij jezelf in onderstaande vragen?

Waar krijg ik energie van?

Wanneer doe ik het goed genoeg?

Hoe zorg ik beter voor mezelf?

Ik voel me onzeker over mijn keuzes en dat wil ik graag veranderen, hoe doe ik dat?

Wat past bij mij?

Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?

Ik wil terug naar mijn kern, maar waar ligt die?

Ik wil het graag anders doen. Waar begin ik?

Leef vanuit je hart

Company Overview Image

Leef vanuit je hart

Wat de “Relax your mind”-coachingssessie je oplevert

Rust in hoofd en lijf

Voelen dat je goed genoeg bent

Blijvende, positieve gedachten

Weer voelen

Oude patronen doorbreken

Terug naar jouw kern

Leven vanuit je hart

Zelfvertrouwen

Keuzes maken vanuit wat jij wilt en niet wat je denkt dat een ander verwacht

Leef vanuit je hart

Who-We-Are-Image
Ik wist eigenlijk helemaal niet meer hoe ik vanuit mijn hart moest leven. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat geeft mij energie?
Door de coachingssessie bij Selma heb ik inzicht gekregen wat mij tegenhoudt om vanuit mijn hart te leven. Dat te doen wat IK wil. Dat ik mijn overtuigingen los kan laten die mij vroeger zijn aangepraat/opgelegd. Altijd jezelf netjes gedragen, volgens het boekje leven, oen wat een goed mens behoort te doen. Terwijl ik ook gewoon eens gek wil doen, niet altijd wil doen wat hoort of wat men van mij verwacht. Maar doen wat ik wil, zoals ik het wil.
Selma zorgt ervoor dat je met simpele vragen en oefeningen snel tot de kern kunt komen, waardoor je in gaat zien hoe je gedachten werken en dat deze gedachten je beperken in dat wat je graag wilt. Je voelt je direct thuis bij Selma, waardoor je je gemakkelijk open stelt.

Jolanda

De aanleiding om contact op te nemen met Selma was vanwege een belemmerende overtuiging die mij in de weg zat waardoor ik het gevoel had ‘vast’ te zitten. Selma heeft me liefdevol meegenomen op mijn ‘tijdlijn’ in verleden, heden en toekomst. Door de vragen die ze stelde, ontstond er bij mij inzicht, ik mocht voelen en ervaren met als resultaat dat ik zelf tot een helpende overtuiging kwam: Ik ben wie ik ben! En sindsdien voel ik deze ook zo. De belemmerende overtuiging waarmee ik naar Selma ging, weet ik niet eens meer. Hoe mooi is dat!

Anoniem

Wat een bijzondere uren. Uren die ik bij jou Selma mocht doorbrengen, doorlopen, doorleven.
Het lopen van mijn levenslijn.
Ik voelde me meteen op mijn gemak. Je kwam heel rustig over waardoor ik samen met jou naar de start kon kijken.
Het kiezen van woorden, woorden die bij mij paste.
Geen moment dat je invulde, aanvulde, aannames deed. Alles mocht uit mij komen, waardoor het ook van mij werd.
Je gaf me vertrouwen,mocht huilen, voelen, eigen keuzes maken, eruit stappen om vervolgens weer verder te gaan.
Ik voelde ook dat ik mijn ruimte mocht innemen, mijn start mocht kiezen.
Dit alles, met als resultaat dat ik OKE BEN. Hoe fijn was het om vanaf jou zonnige balkon vol vanuit mijn hart te kunnen zeggen; IK BEN OKE.
IK BEN OKE. Er is iets doorbroken, iets wat altijd angst gaf, angst om niet goed genoeg te zijn, onzekerheid, en nog zoveel meer.
Gaandeweg de weken beklijfde het steeds meer. In alles kwam het terug; IK BEN OKE!! En nog steeds voelt het zo.
Selma, ik dank jou voor je begeleiding, het vertrouwen, het openstellen van jullie woning (wat een bijzonder fijne en zonnige plek is), je liefdevolle aanpak, je geduld, je tijd.
Het is het meer dan waard geweest en ik maak nu best grote stappen met nog steeds regelmatig de woorden die van mij zijn; IK BEN OKE!!!

José

Een aantal weken geleden heb ik samen met Coachingspraktijk van Noije (Selma) afgesproken voor de nlp oefening “lopen over je ” tijdspad” zodat ik kon zoeken naar meer zelfvertrouwen. Eerst bespraken we de situatie nu en wat ik wil bereiken. Vervolgens bespraken we periodes van mijn leven en situaties daarvan. Mijn onzekere ik van 3/4 jaar ging in gesprek met mijn persoon nu. Wat zat me toen dwars? Daarna vanaf 3/4 lopen over mijn tijdspad gelopen , waar had ik zelfvertrouwen, en dat nam ik mee. Het voelde allemaal heel fijn en vertrouwd met Selma. Ze stelde fijne vragen, niets is raar. Ze helpt en is positief, open en eerlijk. Ik vond het heel fijn. Het klikte meteen. Ook achteraf merk ik dat ik zeker meer zelfvertrouwen meeneem nog steeds, dat ik ervoor opensta en de positieve dingen zie.

Anoniem

Hoe werkt het?

Je meldt je aan om mee te doen met de loting. Dat doe je door op onderstaande knop te klikken, de vragen te beantwoorden en het formulier te versturen. Elke maand selecteer ik drie mensen die de gratis “Relax your mind”-coachingssessie ter waarde van 197 euro winnen. Binnen 10 werkdagen ontvang je van mij een mail of je de coachingssessie hebt gewonnen.

 

De coachingssessie kan online via Zoom of Skype plaatsvinden of bij mij in de praktijkruimte aan huis. Let op: mijn praktijkruimte is op zolder en er is geen lift. De coachingssessie duurt 1,5 tot 2 uur.

 

Klik op onderstaande knop om je op te geven.