fbpx

Follow Us:

Relax your mind

Herken jij jezelf in onderstaande vragen?

Waar krijg ik energie van?

Wanneer doe ik het goed genoeg?

Hoe zorg ik beter voor mezelf?

Ik voel me onzeker over mijn keuzes en dat wil ik graag veranderen, hoe doe ik dat?

Wat past bij mij?

Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?

Ik wil terug naar mijn kern, maar waar ligt die?

Ik wil het graag anders doen. Waar begin ik?

Leef vanuit je hart

Company Overview Image

Leef vanuit je hart

Wat de “Relax your mind”-coachingssessie je oplevert

Rust in hoofd en lijf

Voelen dat je goed genoeg bent

Zelfvertrouwen

Opluchting, omdat je weet wat jouw eerste stap is

Keuzes maken vanuit wat jij wilt en niet wat je denkt dat een ander verwacht

Een duidelijk antwoord of ik jou verder kan helpen

Leef vanuit je hart

Who-We-Are-Image
Ik wist eigenlijk helemaal niet meer hoe ik vanuit mijn hart moest leven. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat geeft mij energie?
Door de coachingssessie bij Selma heb ik inzicht gekregen wat mij tegenhoudt om vanuit mijn hart te leven. Dat te doen wat IK wil. Dat ik mijn overtuigingen los kan laten die mij vroeger zijn aangepraat/opgelegd. Altijd jezelf netjes gedragen, volgens het boekje leven, oen wat een goed mens behoort te doen. Terwijl ik ook gewoon eens gek wil doen, niet altijd wil doen wat hoort of wat men van mij verwacht. Maar doen wat ik wil, zoals ik het wil.
Selma zorgt ervoor dat je met simpele vragen en oefeningen snel tot de kern kunt komen, waardoor je in gaat zien hoe je gedachten werken en dat deze gedachten je beperken in dat wat je graag wilt. Je voelt je direct thuis bij Selma, waardoor je je gemakkelijk open stelt.

Jolanda

Op t moment dat ik een eenmalige coachingssessie won bij Selma, was ik helemaal de kluts kwijt. Ik had lichamelijke en geestelijke klachten die in de richting van een burn-out wezen. Ik lag vooral overhoop met mijzelf en wilde weten welke richting ik op moest in mijn leven.

 

Door het stellen van de juiste vragen en mij het gevoel te geven dat ik volledig begrepen werd, kwam er meer rust en duidelijkheid in mijn hoofd. Zeker na de oefening waarbij we vooruit en daarna weer achteruit in de tijd gingen, werd er een gevoelige snaar geraakt.

 

Dankzij Selma heb ik mijn droomdoel teruggevonden en ga ik ‘m niet meer loslaten! Dankjewel voor deze fantastische coaching…

Renate

De aanleiding om contact op te nemen met Selma was vanwege een belemmerende overtuiging die mij in de weg zat waardoor ik het gevoel had ‘vast’ te zitten. Selma heeft me liefdevol meegenomen op mijn ‘tijdlijn’ in verleden, heden en toekomst. Door de vragen die ze stelde, ontstond er bij mij inzicht, ik mocht voelen en ervaren met als resultaat dat ik zelf tot een helpende overtuiging kwam: Ik ben wie ik ben! En sindsdien voel ik deze ook zo. De belemmerende overtuiging waarmee ik naar Selma ging, weet ik niet eens meer. Hoe mooi is dat!

Anoniem

Hoe werkt het?

Je meldt je aan om mee te doen met de loting. Dat doe je door op onderstaande knop te klikken, de vragen te beantwoorden en het formulier te versturen. Elke maand selecteer ik drie mensen die de gratis “Relax your mind”-coachingssessie ter waarde van 197 euro winnen. Binnen 10 werkdagen ontvang je van mij een mail of je de coachingssessie hebt gewonnen.

 

De coachingssessie vindt online via Zoom plaats. De coachingssessie duurt 1 uur.

Naderhand kijken we samen of ik jou verder kan helpen.

 

Klik op onderstaande knop om je op te geven.

Leef vanuit je hart

In onverwachte hoek is er toch iets te boven gekomen wat direct aandacht vereist. Zonder deze sessie had ik dit niet ontdekt. De coach is vriendelijk, relaxed, onbevooroordeeld.

Anoniem