fbpx

Follow Us:

Referenties

Na verschillende gebeurtenissen en een steeds drukker leven en steeds verder achter alles aan te  hollen kwam dan toch het inzicht dit is het niet, maar wat dan….grote stap genomen en uit mijn eigen bedrijf gestapt en is mijn compagnon verder gegaan zonder mij. Van 19 jaar zelfstandig zijn naar huisvrouw/moeder. Een goede beslissing maar toen mocht ik met mezelf aan de gang. Hoe doe je dat als je het wel weet maar niet kunt/lukt. De stap hulp zoeken !! En toen kwam Selma in het vizier op social media met diverse verhalen waarin ik dingen las en ik dacht dat wil ik/herken ik…

 

Dus een afspraak gemaakt voor intake. Door met Selma naar verschillende dingen te kijken en bespreken kwamen er inzichten. De inzichten samen met de oefeningen hebben mij rust gebracht. Ook de verschillende online workshop hebben eraan bij gedragen dat ik weer kan zien wie ik ben en wat ik wil en waar ik voor sta.

 

Selma wist altijd wel een hulpmiddel in te zetten of een oefening te doen. Door haar prettige energie werd ik geprikkeld en ging ik aan de slag. Ook de sfeer op haar praktijk gaf me een prettig gevoel. Selma haar enthousiasme was ook zeker aanwezig en heb haar ook zien ontwikkelen tijdens mijn eigen proces. Selma was voor mij de persoon die ik nodig had aan de zijlijn om mezelf te gaan zien.

 

Dank je voor de hulp om de afslagen te maken en te nemen in de weg van het leven.

Annette

Ik wist eigenlijk helemaal niet meer hoe ik vanuit mijn hart moest leven. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat geeft mij energie?

 

Door de coachingssessie bij Selma heb ik inzicht gekregen wat mij tegenhoudt om vanuit mijn hart te leven. Dat te doen wat IK wil. Dat ik mijn overtuigingen los kan laten die mij vroeger zijn aangepraat/opgelegd. Altijd jezelf netjes gedragen, volgens het boekje leven, oen wat een goed mens behoort te doen. Terwijl ik ook gewoon eens gek wil doen, niet altijd wil doen wat hoort of wat men van mij verwacht. Maar doen wat ik wil, zoals ik het wil.

 

Selma zorgt ervoor dat je met simpele vragen en oefeningen snel tot de kern kunt komen, waardoor je in gaat zien hoe je gedachten werken en dat deze gedachten je beperken in dat wat je graag wilt. Je voelt je direct thuis bij Selma, waardoor je je gemakkelijk open stelt.

Jolanda

Wat Selma omschreef als doel voor de online training, daar herkende ik mezelf volledig in.

Ik wilde meer vrijheid in mijn brein ervaren. De belemmerende overtuigingen dat ik niet goed genoeg ben of saai en dat mensen mij toch niet leuk vinden… die onzekerheid over mezelf en mijn kunnen, daar wil ik graag afstand van nemen.

 

Deze training sprak me heel erg aan en ben er positief aan begonnen. Het programma zit vol goede oefeningen en er zijn online vragenuurtjes.

 

Selma is een vrolijke, spontane, positieve en gemotiveerde persoonlijkheid die begrijpt hoe je je voelt. Ik heb veel aan haar en deze cursus gehad.

 

Super leuke training waar je echt wat mee kan.

Saskia

Lieve allemaal,

Ik zou deze training bij Selma echt aanbevelen.

Door haar positiviteit word je al enorm enthousiast en gemotiveerd. Daarnaast werkt Selma met hele krachtige oefeningen die echt verschil kunnen maken in je denken en voelen.

 

Bij mij is dat zeker het geval! Daar ben ik Selma ook heel dankbaar voor.

Mij heeft het nu al veel opgeleverd. Ik heb al veel aan trainingen gedaan, maar niks heeft mij tot nu toe gebracht naar de plek waar ik nu ben.

 

Door deze training en met behulp van Selma is het mij gelukt om deze stappen te zetten, zij heeft iets in mij geraakt waardoor ik de kracht vond en tot nu toe ga ik goed vooruit.

 

Selma legt de opdrachten ook heel duidelijk en begrijpelijk uit, ze komen echt binnen en dat heb ik nog niet vaak meegemaakt bij anderen.

Becky

Ik heb bij Selma een Reiki groepshealing op afstand mogen ontvangen. Een bijzondere ervaring. Selma straalt rust uit en ze heeft een prettige stem om naar te luisteren. De healing ervaar ik als ontspannend, na afloop heb ik een goede nachtrust gehad. Na de Reiki healing beantwoordt ze vragen en bespreekt ze haar ervaringen in de groep onder andere over de keelchakra. Een punt van aandacht bij mij. Ik heb moeite om mijn stem te laten horen. Ik ga de healing zeker nog een keer herhalen in het besloten insta account.

 

Selma, bedankt voor deze bijzondere ervaring. Mocht je het weer aanbieden, dan ben ik van de partij. Een aanrader dus.

Miranda

De online groepssessie was super! Selma nam ons helemaal mee in haar passie en creëerde, ondanks de fysieke afstand, een echt groepsgevoel. Heel bijzonder om te ervaren hoe Reiki ook op afstand werkt!! Ik werd ontzettend rustig en voelde spanningen van me afglijden. Ik ga zeker vaker deelnemen aan deze sessies!

Danique

De online groepshealing Reiki die ik bij Selma heb gevolgd was zo’n bijzondere ervaring! Tijdens de healing voelde ik mijn armen zwaar worden en kon ik ze bijna niet bewegen, maar dat voelde eigenlijk wel fijn. En ik leek soms in slaap te vallen, maar dan toch net niet… Het is moeilijk uit te leggen wat je ervaart. In elk geval een enorm diepe ontspanning, heerlijk!

 

Selma heeft een prettige stem en vertelt na afloop ook wat ze precies heeft gedaan. En dat allemaal vanuit je eigen kamer, onder je eigen dekentje maar wel met een groep, vond ik geweldig!

Anne

Ben jij er klaar voor om stappen te zetten, net zoals de vrouwen hierboven?

Vul dan onderstaande contactformulier in. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op.