fbpx

Je hebt het idee dat je niet goed genoeg bent

Iets houdt je tegen om voor jezelf te gaan beginnen. Of om voor die ene baan te gaan waar je veel gelukkiger van wordt. Het voelt alsof je dat niet waard bent.

 

Je mist het zelfvertrouwen om de juiste stappen te zetten en je houdt jezelf tegen. Dat frustreert je en maakt je boos en verdrietig.

 

Je stelt continu die eerste stap uit. Je bedenkt allerlei uitvluchten om het niet te doen. Vervolgens voel je je weer schuldig, omdat je het niet hebt gedaan, terwijl je het wel wilt. Je zit in tweestrijd.

DSC_0724

Jij wilt jouw passie volgen

Jij wilt staan waarvoor je staat, voor wie je bent en wat je wilt.

 

Jij wilt tevreden zijn met wie je bent en gaan voor jouw dromen vol zelfvertrouwen en trots.

 

Herken je dat? Meld je dan aan voor de gratis masterclass “Volg jouw passie” en geloof in jezelf dat jij kunt bereiken wat jij graag wilt.

DSC_0708uitsnede

Wat levert de masterclass “Volg jouw passie” jou op?

Opluchting, omdat je weet wat jouw eerste stappen zijn

Je doet waarvoor je staat

Je staat voor wie je bent

Je leeft vanuit jouw passie en jouw hart

Je durft jezelf te laten zien

Je voelt je tevreden met wie je bent en wat je doet

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en elke dag weer maak ik de keuze om mijn passie te volgen.

 

Coachingspraktijk van Noije was geboren

1 April 2016 schreef ik mijn bedrijf Coachingspraktijk van Noije in bij de Kamer van Koophandel. Ik voelde dat dit was wat ik te doen had. Ik had mijn papiertje in de hand. Samen met mijn vriend vierde ik het ontstaan van mijn bedrijf met een etentje.

 

De volgende dag werd ik wakker en toen dacht ik “oeps… nu sta ik wel ingeschreven, maar ik heb nog geen klanten.” Toen begon het avontuur pas.

 

De eerste twee jaar gebeurde er qua inkomsten niet zoveel. Ik verschool mij achter wat de meeste mensen zeiden “De eerste drie jaar kun je er toch nog niet van leven.” Ik bleef tegen mezelf zeggen “Ja, maar mensen kennen mij toch nog niet, dus logisch dat ze nog niets van mij kopen.”

 

Ik voelde me gefrustreerd, onzeker, boos en verdrietig dat het me na twee jaar nog steeds niet was gelukt om zelf, in mijn eentje, zonder hulp, klanten te krijgen en omzet te draaien.

DSC_0881

Telkens had ik weer een smoesje waarom mijn bedrijf nog niet zo groot was als ik zou willen. Telkens had ik weer een smoesje waarom ik nog niet van mijn bedrijf kon leven. En eigenlijk was er maar één reden… Eén ontzettend belangrijke reden waarom ik nog geen klanten had.

 

Ik had namelijk het idee dat ik niet goed genoeg was om geld te verdienen met het coachen van mensen. Ik dacht dat ik het niet waard was om geld via mijn bedrijf te verdienen en ervan te kunnen leven. Ik was vooral bezig met strategieën op internet opzoeken om meer klanten te krijgen, terwijl het dus in mij zet en mijn eigenwaarde. Ik had iets anders te doen dan die strategieën uitzoeken.

 

Ik besloot te investeren in een businesscoach, waarbij persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit centraal stonden. Als je je persoonlijk ontwikkeld, dan groeit jouw bedrijf mee. Dat is mijn nieuwe motto geworden en dat is hoe ik nu mijn bedrijf run en laat groeien.

 

In mijn verhaal vertel ik over de ontwikkeling van mijn bedrijf, maar het volgen van jouw passie kan ook zijn, gaan voor die baan waar je zo naar verlangt. Alles valt of staat met of jij het gevoel hebt dat je goed genoeg bent of dat jij het waard bent.

 

Hoe doe je dat dan? Hoe maak je daar een verandering in? Daar ga ik het met je over hebben in mijn gratis masterclass “Volg jouw passie”. Meld je dus snel aan.

Praktische informatie

  • * De masterclass is op woensdag 5 augustus 2020 om 19.30uur.
  • * Na aanmelding ontvang je een mail met de link naar de masterclass.
  • * Kun je er niet live bij zijn? Ook helemaal prima. Tot en met zondag 9 augustus 2020 kun je de replay bekijken.