fbpx

Follow Us:

Ben jij klaar met in jouw hoofd leven?

 • Ben je er klaar mee om je niet goed genoeg te voelen?
 • Ben je er klaar mee om vooral voor anderen te zorgen en jezelf te vergeten?
 • Ben je er klaar voor om vanuit jouw hart te gaan leven?
 • Ben je klaar met rennen, vallen en weer doorgaan?
 • Wil jij het levende voorbeeld zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?

Wat is jouw droom? Waar word jij blij van? Wat is werkelijk belangrijk voor jou?

Hoe mooi zou het zijn als jij daar naar kan leven en jouw hart kunt volgen? Stel je eens voor dat je iedere dag vrolijk uit je bed komt en dat je blij en dankbaar bent, omdat jij elke dag tot jouw mooiste dag maakt, omdat jij leeft vanuit jouw hart. Hoe heerlijk is dat?

In de online training “Leef vanuit je hart” leer je naar jezelf luisteren en keuzes maken voor jezelf. Je ervaart rust en vertrouwen, zorgt goed voor jezelf en je krijgt meer energie.

giulia-bertelli-94235-unsplash

Volg je hart

Wat levert de online training jou op?

Je ervaart rust en ontspanning

Je creëert positieve gedachten

Je doet waar je blij van wordt

Je ervaart (zelf)vertrouwen

Je durft op jezelf te vertrouwen

Je staat in verbinding met jezelf en wat jij werkelijk belangrijk vindt

Je luistert beter naar jezelf en wat jij echt wilt

Je leeft vanuit jouw hart

Je maakt keuzes vanuit jouw hart, vanuit vertrouwen

Jouw denken, voelen en doen komen meer op één lijn

Volg je hart

Ik kwam uit een burn-out en was al een klein eindje op weg, maar deze training heeft me dat laatste stukje gegeven wat ik nodig had. Me laten denken, inzichten gegeven, stappen durven nemen. Je moet er wel voor open staan en in de training ‘duiken’ dan geeft het absoluut een verrijking!

Selma is geduldig, zet je aan ’t denken in jouw eigen proces, zonder het ‘voor te zeggen’.

Anoniem

Ik liep vast op bijna alle gebieden in mijn leven toen ik met de training startte.

Ik moest mijn leven van de grond af aan weer opnieuw opbouwen.

Door middel van de training kreeg ik inzichten en begon mijn cirkel te herkennen.

Ben naast de training ook in therapie gegaan, samen met die training en de reiki sessies kon ik echt tot mijn kern komen.

Als coach is Selma goed, ze spiegelt je goed af en weet dingen te benoemen die je onbewust wel weet. Stelt goede vragen en is erg geduldig.

De online training is makkelijk te volgen, je kan zelf bepalen wanneer en er zit tijd genoeg tussen de opdrachten.

Carolien

Ik liep vast op van alles en wilde ergens aan bouwen maar waar begin je…en dan kom je tegen “leef van uit je hart” en ja dat vind ik dus het proberen waard.

Het heeft opgeleverd dat ik kennis heb gemaakt met een stukje reiki en heb oefeningen gedaan die je inzichten geven. Ook online iets volgen heeft discipline nodig en het doen/volgen maar is ook erg duidelijk wanneer het is.

Selma is een energierijk persoon waar je zelf enthousiast van word en je inzicht kan geven door vragen te stellen dwingend maar niet vervelend en ze zoekt oplossingen samen met jou.

Annette

Volg jouw hart

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en elke dag weer maak ik de keuze om vanuit mijn hart te leven.

 

Een stressniveau van 80%

Op mijn veertiende zijn mijn ouders gescheiden. Op mijn zeventiende overleed de vriendin van mijn vader aan kanker. Op mijn achttiende kreeg de nieuwe vriendin van mijn vader kanker (en daarna nog een keer). Op mijn eenentwintigste overleed de vriend van mijn moeder plotseling. Door al deze gebeurtenissen samen en doordat ik al het verdriet niet wilde voelen, ging ik als een robot door mijn leven, op de automatische piloot. Ik leefde continu op een verhoogd stressniveau van 80%. Kun je nagaan hoe slecht dat voor mij was.

 

Een onzeker, klein meisje die alle ballen hoog wilde houden

In die tijd leefde ik niet vanuit mijn hart. De meeste keuzes die ik maakte, baseerde ik op wat ik dacht dat anderen van mij verwachtte. Bij alles wat ik deed, hield ik er rekening mee of het wel genoeg was, of mensen me niet raar zouden vinden, et cetera. Daardoor voelde ik me vaak een onzeker, klein meisje. Ik verstopte me, ik liet mezelf niet zien. Ik had weinig energie en ik had last van vreetbuien.

Mijn gevoel en verstand zeiden allebei iets anders en ik wist niet waar ik naar moest luisteren. Vaak luisterde ik naar mijn verstand, omdat ik dan dacht voor zekerheid te kiezen. Ik was constant aan het rennen en ik wilde alle ballen hooghouden. Ik vergat mezelf en nam teveel op mijn bordje. Ik voelde geen rust en was regelmatig het overzicht kwijt. Ik wilde alles onder controle hebben, alles weten en alles kunnen overzien. Ik wilde het wel anders doen, maar ik wist niet hoe. Ik was bang dat ik het niet goed genoeg deed. Ik wist niet wat goed genoeg was. Ik vergat mijn gevoel en ik vergat om te leven vanuit mijn hart. Alle ballen hoog houden lukte me, dacht ik. Ik was per slot van rekening nog niet omgevallen, dus het ging vast goed.

Totdat ik op mijn vijfentwintigste (in 2015) voor het eerst voelde hoe het was om onder dat stressniveau van 80% te functioneren. Hoeveel meer rust en (zelf)vertrouwen mij dat gaf. Dat stimuleerde mij om te ontdekken hoe ik ervoor kon zorgen dat mijn stressniveau nog verder naar beneden kon.

 

De start van mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling

Ik startte mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling. Ik begon aan de NLP Practitioner. Sindsdien ben ik blijven investeren in mijn ontwikkeling. Mijn stressniveau ligt vele malen lager. Ik voel veel meer rust en vertrouwen. Ik hoef niet meer alles te weten en ik mag vooral ZIJN. Mezelf ZIJN. Ik hoef niet meer van alles te doen. Ik heb ontdekt dat als ik BEN, ik goed genoeg ben. En vanuit dat ZIJN ervaar ik rust, maak ik keuzes vanuit mijn hart, ervaar ik (zelf)vertrouwen en heb ik overzicht. En dat geeft mij het gevoel van zekerheid dat ik op de goede weg zit en dat er voor mij gezorgd wordt. Dat is alle zekerheid die ik tegenwoordig nodig heb en dat geeft me heel veel opluchting. Ik hoef niets meer te DOEN, ik mag gewoon ZIJN. Heerlijk!

 

Ook jij mag meer ZIJN en hoeft minder te DOEN

En mijn ontdekkingstocht en wat mij daarin geholpen heeft, wil ik heel graag met jou delen om jou te helpen vanuit jouw hart te leven. Om dat stressniveau naar beneden te halen, om meer rust, vertrouwen en overzicht te ervaren, zodat jij ook mag ZIJN en minder hoeft te DOEN.

Wil jij dat ook? Start dan met het downloaden van het gratis ebook ‘Leef vanuit je hart in 10 stappen’.

Volg jouw hart

Praktische informatie

 • De training start maandag 5 oktober 2020.
 • De training duurt 16 weken en is online in een besloten Facebook community. Alleen de mensen die lid zijn van de Facebookgroep zien jouw berichten.
 • Elke maandag komt er een nieuwe video met oefening online in de Facebookgroep.
 • Elke woensdag heb jij de gelegenheid om in de community jouw vragen te beantwoorden.
 • Eén keer per maand verzorg ik een live Q&A in de community.
 • Week 2 t/m 8 staan in het teken van de hoofdchakra’s. Het is belangrijk dat je hiervoor open staat.
 • Je kunt de online training uitbreiden met VIP.
 • De coachingsgesprekken en Reiki-behandelingen kunnen zowel online als bij mij in de praktijkruimte. Dit is afhankelijk van jouw bereidheid om naar Tilburg te komen.

Volg jouw hart

De online training Leef vanuit je hart

16 Weken lang online coaching

Uitgebreide aandacht voor de chakra’s

Meditatie en visualisatie zijn belangrijk

Aandacht voor Wet van aantrekking

Lid van Facebook community waarin de opdrachten komen

Waarde van de online training €1499

De online training VIP

Online training Leef vanuit je hart

3 Coachingsgesprekken

3 Reiki-behandelingen

Waarde van de VIP €3498