fbpx
Doe mee met

Start 2021 zelfverzekerd

Wees dankbaar voor de lessen van dit jaar en krijg alle tools om van 2021 een fantastisch jaar te maken
Eenmalige investering

WAARDE: 497,-
ALLEEN NU: 97,-

Drie maandelijkse investering

WAARDE: 166,-
ALLEEN NU: 35,-

Ontdek hoe jij 2020 krachtig afsluit en 2021 vanuit de juiste energie start, zodat jij van 2021 een fantastisch jaar maakt met een geweldige baan of een geweldig eigen bedrijf

Meld je nu aan en ontdek het volgende:

  • * Ik neem je mee in hoe jij dankbaar kunt zijn voor de lessen van 2020.
  • * Je krijgt alle tools aangereikt om ervoor te zorgen dat 2021 een fantastisch jaar wordt met een geweldige baan of een geweldig eigen bedrijf.
  • * Jij start 2021 krachtig en vanuit positieve energie, vanuit de juiste energie.
  • * Je bent onderdeel van een groep gelijkgestemde vrouwen waarmee je samen 2020 afsluit.
  • * Je hebt alles in huis om 2021 met meer zelfvertrouwen te starten.

Deze vrouwen gingen je voor

Wat Selma omschreef als doel voor de online training, daar herkende ik mezelf volledig in.

 

Ik wilde meer vrijheid in mijn brein ervaren. De belemmerende overtuigingen dat ik niet goed genoeg ben of saai en dat mensen mij toch niet leuk vinden… die onzekerheid over mezelf en mijn kunnen, daar wil ik graag afstand van nemen.

 

Deze training sprak me heel erg aan en ben er positief aan begonnen. Het programma zit vol goede oefeningen en er zijn online vragenuurtjes.

 

Selma is een vrolijke, spontane, positieve en gemotiveerde persoonlijkheid die begrijpt hoe je je voelt. Ik heb veel aan haar en deze cursus gehad.

 

Super leuke training waar je echt wat mee kan.

Saskia
Na een paar drukke dagen met veel onrust in mijn hoofd en een pijnlijk lijf, was ik enorm toe aan rust en een moment voor mezelf. Ik had al eerder een hele positieve ervaring gehad met een reiki behandeling bij Selma. Ik voelde toen allerlei sensaties in mijn lijf (zoals tintelingen en een zwaar gevoel), en naderhand voelde ik me lichter, alsof het meer stroomde. Ook was de pijn in mijn schouder verminderd. Selma wist precies de plekken te benoemen waar ik de sensaties gevoeld had/ waar ik mijn pijn ervaarde.

 

Ik besloot om ook de reiki groepshealing te ondergaan, nieuwsgierig naar hoe de uitwerking dan zou zijn. De groepshealing heeft me een heerlijk relaxed en super kalm gevoel opgeleverd. Ik heb de nachten erna zo heerlijk diep geslapen! Ik kan een sessie bij Selma absoluut aanraden, ze heeft zo’n prettige, zachtaardige stem. Ze stelt je gerust en laat je op je gemak voelen om vervolgens gemakkelijk in ontspanning te zakken! Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn

Tjarda

Ik geloof volledig in mijn online trainingen. Daarom geef ik je een niet goed geld terug garantie.

 

Als je na 1 week het gevoel hebt dat het niets voor je is, dan mag je uitstappen en krijg je het volledige bedrag terug. Voorwaarde is dan wel dat je in de eerste week actief mee hebt gedaan in de Facebookgroep, met de online Reiki groepssessie en met de live masterclass.

Eenmalige investering

WAARDE: 497,-
ALLEEN NU: 97,-

Drie maandelijkse investering

WAARDE: 166,-
ALLEEN NU: 35,-