fbpx

Voel jij je niet goed genoeg?

 • * Ben je klaar met vooral anderen op één zetten en jezelf vergeten?
 • * Ben je er klaar mee om vooral voor anderen te zorgen en jezelf te vergeten?
 • * Ben je er klaar voor om vanuit jouw hart te gaan leven?
 • * Ben je klaar met rennen, vallen en weer doorgaan?
 • * Wil jij het levende voorbeeld zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?*

Wil jij dit veranderen, maar weet je niet goed hoe? Ben je al zo lang aan het proberen meer en beter voor jezelf te zorgen en vind je dat je het allemaal alleen moet doen? Lukt het je alleen niet meer om dit helemaal alleen te doen? Raak je hier gefrustreerd van?

Start dan vandaag met goed voor jezelf zorgen en zet de eerste stap op weg naar voelen dat zeker ook jij goed genoeg bent. Vraag het “Ik ben waardevol”-traject aan. Na dit traject ga jij in elke vezel van jouw lichaam voelen dat jij goed genoeg bent en dat jij het waard bent. Hoe zou dat voor jou zijn?

 

In het “Ik ben waardevol”-traject leer je naar jezelf luisteren en keuzes maken voor jezelf. Je ervaart rust en vertrouwen, zorgt goed voor jezelf en je krijgt meer energie. Na dit traject wil je waarschijnlijk nog steeds anderen helpen, maar dan kost het je geen energie meer. Het levert je juist energie op, omdat jij ook goed voor jezelf zorgt.

giulia-bertelli-94235-unsplash

Volg jouw hart

Wat levert het “Ik ben waardevol”-traject jou op?

Je voelt dat je waardevol bent

Je gelooft dat je waardevol bent

Je voelt dat je goed genoeg bent

Je voelt rust, omdat je niet meer zoveel hoeft van jezelf

Je bent zeker van jezelf

Je geniet meer met partner, familie en vrienden

Je hebt het gevoel dat je vrij kunt zeggen, voelen en denken wat je wilt

Je mag er zijn zoals je bent

Je ontdekt waar je energie van krijgt

Je zegt JA tegen jezelf

Volg jouw hart

Na verschillende gebeurtenissen en een steeds drukker leven en steeds verder achter alles aan te  hollen kwam dan toch het inzicht dit is het niet, maar wat dan….grote stap genomen en uit mijn eigen bedrijf gestapt en is mijn compagnon verder gegaan zonder mij. Van 19 jaar zelfstandig zijn naar huisvrouw/moeder. Een goede beslissing maar toen mocht ik met mezelf aan de gang. Hoe doe je dat als je het wel weet maar niet kunt/lukt. De stap hulp zoeken !! En toen kwam Selma in het vizier op social media met diverse verhalen waarin ik dingen las en ik dacht dat wil ik/herken ik…
Dus een afspraak gemaakt voor intake. Door met Selma naar verschillende dingen te kijken en bespreken kwamen er inzichten. De inzichten samen met de oefeningen hebben mij rust gebracht. Ook de verschillende online workshop hebben eraan bij gedragen dat ik weer kan zien wie ik ben en wat ik wil en waar ik voor sta.
Selma wist altijd wel een hulpmiddel in te zetten of een oefening te doen. Door haar prettige energie werd ik geprikkeld en ging ik aan de slag. Ook de sfeer op haar praktijk gaf me een prettig gevoel. Selma haar enthousiasme was ook zeker aanwezig en heb haar ook zien ontwikkelen tijdens mijn eigen proces. Selma was voor mij de persoon die ik nodig had aan de zijlijn om mezelf te gaan zien.
Dank je voor de hulp om de afslagen te maken en te nemen in de weg van het leven.

Annette

De aanleiding om contact op te nemen met Selma was vanwege een belemmerende overtuiging die mij in de weg zat waardoor ik het gevoel had ‘vast’ te zitten. Selma heeft me liefdevol meegenomen op mijn ‘tijdlijn’ in verleden, heden en toekomst. Door de vragen die ze stelde, ontstond er bij mij inzicht, ik mocht voelen en ervaren met als resultaat dat ik zelf tot een helpende overtuiging kwam: Ik ben wie ik ben! En sindsdien voel ik deze ook zo. De belemmerende overtuiging waarmee ik naar Selma ging, weet ik niet eens meer. Hoe mooi is dat!

Anoniem

Ik wist eigenlijk helemaal niet meer hoe ik vanuit mijn hart moest leven. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat geeft mij energie?
Door de coachingssessie bij Selma heb ik inzicht gekregen wat mij tegenhoudt om vanuit mijn hart te leven. Dat te doen wat IK wil. Dat ik mijn overtuigingen los kan laten die mij vroeger zijn aangepraat/opgelegd. Altijd jezelf netjes gedragen, volgens het boekje leven, oen wat een goed mens behoort te doen. Terwijl ik ook gewoon eens gek wil doen, niet altijd wil doen wat hoort of wat men van mij verwacht. Maar doen wat ik wil, zoals ik het wil.
Selma zorgt ervoor dat je met simpele vragen en oefeningen snel tot de kern kunt komen, waardoor je in gaat zien hoe je gedachten werken en dat deze gedachten je beperken in dat wat je graag wilt. Je voelt je direct thuis bij Selma, waardoor je je gemakkelijk open stelt.

Jolanda

Ik heb de reiki behandeling als zeer prettig ervaren. Ik had van te voren geen idee wat me te wachten stond.

Selma neemt de tijd voor je. Ze legt van te voren goed uit wat je kunt verwachten. Tijdens de behandeling kwam ik in totale rust. Het werkt ontspannend, ik kan me voorstellen dat je zelfs in slaap valt. Heerlijk!

Na de behandeling gaf ze me aan wat ze gemerkt had en checkte ze of dit klopte. Ik kreeg nog adviezen mee voor de rest van de dag. Het is een aanrader!

Lianne

Ik heb de reiki behandeling bij Selma als heel prettig en ontspannend ervaren. Door mijn burn out had ik ook, naast de vermoeidheid, wat lichamelijke klachten. Tijdens de behandeling voelde ik de stijfheid en pijn in mijn spieren weg vloeien. Wat een heerlijk gevoel! Ik voelde me na de behandeling 10 kilo lichter, haha. De druk op mijn nek en schouders waren weg en ik was heel ontspannen. Selma legt vooraf uit wat je kunt verwachten van de behandeling en ook na de behandeling had ik een prettig gesprek over wat ze tegengekomen is en waar eventuele blokkades zitten en wat ik daar mee kan doen. Wat ik ook heel fijn vind is dat selma rust uitstraalt en mij een heel welkom gevoel gaf.

Petra

Volg jouw hart

Volg jouw hart

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en elke dag weer maak ik de keuze om vanuit mijn hart te leven.

 

Een stressniveau van 80%

Op mijn veertiende zijn mijn ouders gescheiden. Op mijn zeventiende overleed de vriendin van mijn vader aan kanker. Op mijn achttiende kreeg de nieuwe vriendin van mijn vader kanker (en daarna nog een keer). Op mijn eenentwintigste overleed de vriend van mijn moeder plotseling. Door al deze gebeurtenissen samen en doordat ik al het verdriet niet wilde voelen, ging ik als een robot door mijn leven, op de automatische piloot. Ik leefde continu op een verhoogd stressniveau van 80%. Kun je nagaan hoe slecht dat voor mij was.

 

Een onzeker, klein meisje die alle ballen hoog wilde houden

In die tijd leefde ik niet vanuit mijn hart. De meeste keuzes die ik maakte, baseerde ik op wat ik dacht dat anderen van mij verwachtte. Bij alles wat ik deed, hield ik er rekening mee of het wel genoeg was, of mensen me niet raar zouden vinden, et cetera. Daardoor voelde ik me vaak een onzeker, klein meisje. Ik verstopte me, ik liet mezelf niet zien. Ik had weinig energie en ik had last van vreetbuien.

Mijn gevoel en verstand zeiden allebei iets anders en ik wist niet waar ik naar moest luisteren. Vaak luisterde ik naar mijn verstand, omdat ik dan dacht voor zekerheid te kiezen. Ik was constant aan het rennen en ik wilde alle ballen hooghouden. Ik vergat mezelf en nam teveel op mijn bordje. Ik voelde geen rust en was regelmatig het overzicht kwijt. Ik wilde alles onder controle hebben, alles weten en alles kunnen overzien. Ik wilde het wel anders doen, maar ik wist niet hoe. Ik was bang dat ik het niet goed genoeg deed. Ik wist niet wat goed genoeg was. Ik vergat mijn gevoel en ik vergat om te leven vanuit mijn hart. Alle ballen hoog houden lukte me, dacht ik. Ik was per slot van rekening nog niet omgevallen, dus het ging vast goed.

Totdat ik op mijn vijfentwintigste (in 2015) voor het eerst voelde hoe het was om onder dat stressniveau van 80% te functioneren. Hoeveel meer rust en (zelf)vertrouwen mij dat gaf. Dat stimuleerde mij om te ontdekken hoe ik ervoor kon zorgen dat mijn stressniveau nog verder naar beneden kon.

 

De start van mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling

Ik startte mijn reis vol persoonlijke ontwikkeling. Ik begon aan de NLP Practitioner. Sindsdien ben ik blijven investeren in mijn ontwikkeling. Mijn stressniveau ligt vele malen lager. Ik voel veel meer rust en vertrouwen. Ik hoef niet meer alles te weten en ik mag vooral ZIJN. Mezelf ZIJN. Ik hoef niet meer van alles te doen. Ik heb ontdekt dat als ik BEN, ik goed genoeg ben. En vanuit dat ZIJN ervaar ik rust, maak ik keuzes vanuit mijn hart, ervaar ik (zelf)vertrouwen en heb ik overzicht. En dat geeft mij het gevoel van zekerheid dat ik op de goede weg zit en dat er voor mij gezorgd wordt. Dat is alle zekerheid die ik tegenwoordig nodig heb en dat geeft me heel veel opluchting. Ik hoef niets meer te DOEN, ik mag gewoon ZIJN. Heerlijk!

 

Ook jij mag meer ZIJN en hoeft minder te DOEN

En mijn ontdekkingstocht en wat mij daarin geholpen heeft, wil ik heel graag met jou delen om jou te helpen vanuit jouw hart te leven. Om dat stressniveau naar beneden te halen, om meer rust, vertrouwen en overzicht te ervaren, zodat jij ook mag ZIJN en minder hoeft te DOEN.

Wil jij dat ook? Vraag dan nu het “Ik ben waardevol”-traject aan.

Volg jouw hart

Praktische informatie

 • * Het “Ik ben waardevol”-traject bestaat uit 5 coachingsgesprekken en 3 Reiki-behandelingen.
 • * Eerst voeren we een kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn.
 • * Het “Ik ben waardevol”-traject vindt online via Zoom plaats.
 • * In oktober heb ik nog maar 2 plekken vrij om het “Ik ben waardevol”-traject te starten.
 • * De waarde van het “Ik ben waardevol”-traject is 1998,-. Jouw investering is nu slechts 999,-
 • * Betaling in zes termijnen van 199,- per maand is mogelijk.

Volg jouw hart

Na een mindere periode in mijn leven ben ik aan het onderzoeken hoe ik dingen anders kan zien en anders kan doen. Welke patronen mag ik gaan doorbreken? Waar word ik blij van? Selma weet een mooie balans houden, ze straalt rust uit maar pakt ook goed door wanneer dat nodig is. In een intensieve maar fijne sessie heb ik inzicht gekregen welke waarden voor mij het belangrijkste zijn. Ik heb nog een weg te gaan, maar ik heb nu een mooie richtingaanwijzer in handen om keuzes te maken en mijn eigen koers te bepalen. Dank je wel, Selma!

Eefje

Door de behandeling was ik helemaal ontspannen, heerlijk en echt een aanrader! Alles werd goed uitgelegd en als er na de behandeling nog vragen waren dan mocht ik altijd weer contact opnemen, erg vriendelijk. Ik vond het een bijzondere ervaring.

Inge