fbpx

Heartflow VIP-sessie

Voor coaches die van hun bedrijf willen leven en dit vanuit fun, vertrouwen en rust willen doen

Herken jij het volgende?

 • * Je bent al enige tijd ondernemer, hebt ‘maar wat gedaan’ om klanten aan te trekken. Dit is ook enigszins gelukt, maar je hebt het gevoel dat je met losse flodders schiet.
 • * Je hebt zoveel ideeën wat je zou kunnen doen om meer klanten te krijgen, maar je weet niet waar je moet beginnen en wat de juiste stappen zijn.
 • * Je hebt last van het niet hebben van focus of te weinig focus en je raakt snel afgeleid door weer iets anders ‘nieuws’ om klanten aan te trekken.
 • * Je hebt last van uitstelgedrag, waardoor je geen concrete stappen zet in het laten groeien van jouw bedrijf.
 • * Je durft nog niet volledig zichtbaar te zijn in het delen van jouw boodschap.
 • * Je hebt een hekel aan ‘schreeuwerige types’ op marketinggebied.
 • * Je hebt al wel omzet gedraaid, maar dat voelt als een gelukstreffer en je weet niet hoe je deze lijn door kunt zetten.
 • * Je laat je tegenhouden door gedachten als:
  • – Kan ik het wel?
  • – Ik ben niet goed genoeg.
  • – Zitten mensen er wel op te wachten?
  • – Ondernemen is hard werken.

En wil jij graag…

…weer de drive hebben om door te gaan?
…duidelijke handvatten hoe je makkelijker klanten krijgt?
…meer durf en zelfvertrouwen?
…rust en focus?
…concrete, praktische en heldere stappen om jouw coachpraktijk te laten groeien en ervan te leven?
…jouw bedrijf een boost geven?
…kunnen leven van jouw bedrijf?
…jouw bedrijf runnen op een manier die bij jou past
…een succesvolle coach en ondernemer zijn die doet waar ze goed in is en daar lekker veel energie van krijgt?

Als je je hier in herkent, vraag dan nu een VIP-sessie aan.

Wat levert de VIP-sessie jou op?

In een VIP-sessie van 4 uur nemen we jou en jouw bedrijf op mindset-, energie- en strategiegebied onder de loep

Aan het eind van de sessie heb jij duidelijke, concrete en praktische stappen en handvatten om verder te gaan

We starten met een Reiki-behandeling van 45 minuten, waardoor jij in een diepe ontspanning komt, blokkades heelt en meer energie krijgt

Door de Reiki-behandeling maak je daarna tijdens (en na) de VIP-sessie keuzes vanuit jouw hart en dus de juiste keuzes die bij jou passen en ervoor zorgen dat jij meer klanten en omzet aantrekt

Duidelijkheid in waar je naartoe wilt en hoe je daar komt

Focus, zodat het voor jou heel duidelijk is hoe jij meer klanten krijgt

Sturing in de juiste richting die bij jou past

Reactie van één van mijn klanten na de VIP-sessie: Rust, Focus, Liefde, Doen en Durven!

Je krijgt een liefdevolle schop onder jouw kont, zodat je het nu echt gaat doen

Praktische informatie

 • * De VIP-sessie duurt 4 uur achter elkaar, exclusief lunchtijd van 30/45 minuten. (dus in totaal ben je ongeveer 5 uur in Tilburg).
 • * We starten om 9.30uur.
 • * De sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte.
 • * Ik zorg voor koffie, thee, water, een kleine versnapering en de lunch.
 • * We starten eerst met een Reiki-behandeling van 45 minuten. Daardoor ga jij uit jouw hoofd en in jouw lijf. We helen bepaalde blokkades, zodat jij niet meer vanuit angst, maar vanuit vertrouwen de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf, niet alleen vanuit jouw hoofd, maar vooral ook vanuit jouw hart.
 • * Na 2 weken na onze VIP-sessie hebben we een afspraak voor een Reiki afstandsbehandeling om je een boost te geven en een laag dieper te gaan.
 • * Na 4 weken na onze VIP-sessie hebben we een online coachsessie via Zoom van 30 minuten om te bespreken hoe het gaat en nog wat zaken bij te schaven.
 • * De VIP-sessie is voor jou als je al een bedrijf hebt en er vol voor wilt gaan, maar er nog niet van kunt leven.
 • * Na jouw aanmelding hebben we eerst een gesprek om te zien of we een match zijn.
 • * Als we een match zijn en de VIP-sessie doorgaat, ontvang je een voorbereidingsformulier. Deze stuur je minimaal 1 werkdag voorafgaand aan de sessie naar mij ter voorbereiding.
 • * De prijs van de VIP-sessie is 699,- welke vooraf voldaan dient te zijn. Betaling in 2 termijnen van 374,50 per maand is mogelijk.

Referenties

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – Postpartum doula
www.danageboortebegeleiding.nl
Mega super dankjewel voor een ontzettende waardevolle VIP-sessie!

 

Al snel kwamen we er achter dat er een stuk uit mijn verleden ‘aangepakt’ moest worden, voor we door konden.
Dit was niet waarvoor ik kwam en er zin in hebben had ik dan ook niet. Terug gaan naar mijn verleden, waar ik genoeg verdriet heb gehad.
Ik had toch geen behoefte aan meer verdriet. Verleden is verleden.

 

Toch zijn we, ben ik, er voor gegaan. En wauw, wat heeft mij dit veel gebracht!
Aan het einde vond ik rust en had ik nog meer zin om te DOEN. Weg met negatieve belemmeringen, wat onzekerheden, weg oude mindset.
Hallo meer positiviteit, hallo nieuwe mindset. Doen en doorpakken/door knallen met mijn praktijk :-D.

 

Had er al zin in, ik was al goed op weg. Maar die zin is er nu alleen maar meer.
Dag erop, want ik had even nodig om alles te laten dalen, ben ik dan ook heerlijk meteen aan de slag gegaan met deze positieve verandering.

 

Wat is het toch heerlijk om meer rust te ervaren, handvatten te hebben en een helpende hand te krijgen die je even weer mee helpt de richting in te gaan waar je heen wilde.

 

Nogmaals dankjewel lieve Selma.

Christel – Voetreflextherapeut, gespecialiseerd in Babyvoetreflexologie
www.praktijktuvi.nl

Over Selma

In de eerste 3 jaar van mijn onderneming richtte ik me alleen maar op het leren van strategieën om mijn bedrijf te laten groeien. Dat is natuurlijk super waardevolle, maar zeker niet de basis waardoor je bedrijf (flink) groeit. Denk je dus dat mijn bedrijf groeide, ik mijn baan in loondienst op kon zeggen en volledig van mijn bedrijf kon leven?

 

Nee, helaas niet.

In de eerste 3 jaar heb ik in totaal maximaal 3000,- verdiend met mijn bedrijf, dus gemiddeld 1000,- per jaar.

 

Ik voelde me mega gefrustreerd en dacht meerdere keren dat ik er beter mee kon stoppen, omdat het niet voor mij weggelegd was.

 

En toch ben ik gelukkig nooit gestopt met mijn bedrijf, omdat ik voelde dat ik iets te doen had (en heb) hier op aarde, dat ik dit het beste kan realiseren met mijn bedrijf en dat dit echt is wat ik wil.

Gelukkig had ik die vonk, die passie, die drive in mij, waardoor ik nooit heb opgegeven. Eind 2019/begin 2020 besloot ik het anders te gaan doen. Ik besloot te investeren in businesscoaching die vooral gericht was op mindset en energie. Zo liet ik me persoonlijk coachen door Kim Rietvink en door Tineke Zwart. Daardoor ging ik geloven dat ik het waard ben en dat ook ik goed genoeg ben om omzet en klanten te ontvangen.

 

Mijn bedrijf groeide zo goed dat ik op 10 oktober 2020 uit loondienst ben gegaan en sindsdien volledig van de inkomsten uit mijn bedrijf leef.

De sleutel daarvoor was en is nog steeds het doen van innerwork, het werken aan mijn mindset en geloven en voelen dat ik het waard ben om die omzet te ontvangen.

 

En nu coach ik ook vanuit mijn eigen bedrijf andere coaches om hen te helpen hun bedrijf te laten groeien.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die energie krijgen van hun bedrijf, hun eerste klanten binnenhalen, mega trots zijn op de resultaten die ze al hebben behaald, de transformatie die ze doornemen zowel persoonlijk als ondernemer en dat ze doen waar ze goed in zijn en veel energie van krijgen.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Daarnaast geloof ik dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen, doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Dat kun je het allerbeste doen met een eigen bedrijf, waarmee je jouw bedrijf en jouw leven volledig op jouw eigen voorwaarden vorm geeft.

 

Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken.

En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.