fbpx

Gratis Groei-sessie

Voor vrouwen in een leidinggevende functie die zich onzeker voelen
DSC_0708uitsnede

Maak kans op een gratis Groei-sessie van 45 minuten

Het is mijn missie om alle vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen ├ęcht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen en dat jij als vrouw daar de perfecte persoon voor bent met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid om de wereld in beweging te zetten om van een wereld gebaseerd op angst naar een wereld gebaseerd op vertrouwen te gaan.

 

Door te werken aan jezelf ga je geloven dat je goed genoeg bent en dat je het waard bent. Dat is voor iedereen de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat je wilt. En dat geldt zeker voor mijn klanten. Daarom help ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien.

 

Daarom selecteer ik elke maand 2 vrouwen voor een gratis Groei-sessie.

In een gratis Groei-sessie ontdek jij:

  • * wat jou tegenhoudt om datgene te bereiken wat jij wilt bereiken
  • * wat jij nodig hebt om dit (blijvend) te veranderen

 

De bekendmaking vindt altijd plaats op de 15e en 30e van de maand.

 

Indien je geselecteerd bent voor een Groei-sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook bericht.

Let op: een gratis Groei-sessie is niet voor iedereen. Het is echt alleen voor vrouwen in een leidinggevende functie of startende ondernemers die zich bewust zijn van het feit dat ze een keuze hebben en die klaar zijn om te veranderen.