fbpx

De 4 basisstappen voor coaches om hun bedrijf te laten groeien

Voor coaches die maximaal 1500,- per maand verdienen en die niet weten hoe ze (meer) klanten kunnen aantrekken

Herken jij het volgende?

 • * Je bent een coach of trainer en je weet niet goed waar je moet beginnen om jouw bedrijf te laten groeien.
 • * Je wilt graag een goedlopend bedrijf en stoppen met jouw baan in loondienst, maar dit lukt nog niet.
 • * Je raakt verdwaald in alle informatie die er is voor (startende) ondernemers om hun bedrijf te laten groeien.
 • * Je hebt nog geen omzet gedraaid of je hebt voor jouw gevoel met toeval jouw eerste omzet gedraaid en je weet niet hoe je deze lijn door kunt zetten.
 • * Je hebt gedachten als “Ik kan dat toch niet”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Wie ben ik om een ander te helpen?”
 • * Je laat je tegenhouden door een stemmetje dat zegt dat je toch niet goed genoeg bent of het niet kunt.
 • * Je frustreert je dat het nog niet lukt en soms denk je “Misschien kan ik maar beter stoppen. Het is toch niet voor mij weggelegd.”

En ben jij op zoek naar…

 • * hoe jij je zelfverzekerd kan voelen, zodat jij een goedlopende praktijk hebt?
 • * jouw baan in loondienst gedag zeggen?
 • * hoe je ervoor zorgt dat je niet meer iets niet doet of half doet, omdat je het nog spannend vindt, maar hoe je juist vol overtuiging ondernemer kunt zijn?
 • * hoe jij het voorbeeld kunt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?

Ik zie zoveel vrouwen met gigantisch veel potentie en dromen, maar die bang zijn om stappen te nemen. Ze houden zichzelf dag in dag uit kleiner dan ze zijn. Met als gevolg dat ze opstaan met hun dromen en er ook weer mee naar bed gaan en aan het einde van de dag weer balen van wie ze die dag zijn geweest. Ze balen van hoeveel ze gepiekerd hebben, hoe onaardig ze weer tegen zichzelf gesproken hebben. En dat mag wel eens klaar zijn. Ik was zelf ook zo en ik weet dat het doorbroken kan worden.

Daarom is dit niet simpelweg een online training, maar een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om de eerste stap te nemen richting het opzeggen van jouw baan in loondienst en volledig ondernemer zijn, vanuit zelfvertrouwen en vanuit wie jij werkelijk bent. Om nu eindelijk eens dat patroon te doorbreken waar je waarschijnlijk al maanden – al dan niet jaren – in zit.

 

Herken jij jezelf hierin, ben jij startende ondernemer en wil jij jouw bedrijf laten groeien?

Dan past de gratis online training “De 4 basisstappen voor coaches om hun bedrijf te laten groeien”

In deze gratis online training ontdek jij:

 • * welke 4 stappen jou helpen om van onzeker naar een zelfverzekerde én succesvolle ondernemer te gaan
 • * wat ik leerde van super succesvolle businesscoaches Kim Rietvink en Tineke Zwart, waar ik me persoonlijk door heb laten coachen
 • * wat het belangrijkste werk is als ondernemer en waar je, zeker op het begin, de meeste tijd en aandacht aan zou moeten besteden

Praktische informatie

 • * De online training geef ik live op woensdag 21 juli om 13.00uur en vrijdag 23 juli om 10.00uur. Er is gelegenheid om vragen te stellen.
 • * De online training duurt ongeveer 1 uur.
 • * Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Je ontvangt naderhand een link naar de replay.
 • * De replay is beschikbaar tot en met zondag 25 juli.

Referenties

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en bang om fouten te maken.

 

Ik wilde anderen pleasen en te vriend houden. Ik liet niet van mezelf horen, waardoor ik op het werk en op het begin met mijn bedrijf kansen liet lopen.

 

Ik dacht vaak: “Anderen zijn altijd beter en leuker”, “Ik wil een leidinggevende functie, maar ik kan dat niet” en “Ik doe het niet goed genoeg.”

 

Op een gegeven moment was ik hier zo klaar mee en ik besloot dat ik het niet meer alleen kon doen.

Inmiddels heb ik in 4 jaar tijd 22.000,- geïnvesteerd in coaching, NLP trainingen, Reiki-cursussen, familieopstellingen en businesscoaching. Ik heb me persoonlijk laten coachen door top businesscoaches Tineke Zwart en Kim Rietvink. Ook bij life- en businesscoach Phil van Zon heb ik een training gevolgd.

 

En nu coach ik zelf andere coaches die zich onzeker voelen naar zelfverzekerde en succesvolle vrouwelijke ondernemers.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die ik heb geholpen dat ze hun eerste omzet draaien en nieuwe klanten aantrekken, doen waar ze blij van worden en dat ze tegelijkertijd rust en vertrouwen ervaren, weten en geloven dat ze iets te doen hebben hier op aarde en daar ook daadwerkelijk iets mee doen.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken. En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.

 

En… hoe meer coaches ik help hun bedrijf te laten groeien, hoe meer mensen zij vervolgens kunnen helpen. Dat vind ik een mooi ripple effect!