fbpx

Selectie Groei-sessie

Elke maand selecteer ik twee vrouwen die ik uitnodig voor een gesprek om te kijken wat zij nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien, zodat zij een succesvolle ondernemer kunnen zijn die doet waar ze goed in is en waar ze veel energie van krijgt. De bekendmaking vindt plaats op de 15e en 30e van de maand.

 

Tijdens deze Groei-sessie ontdek je:

 • * wat jou nu tegenhoudt
 • * wat je graag wilt
 • * wat jij nodig hebt om dit te veranderen
 • * of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen

 

Meld je hier aan voor de gratis Groei-sessie. Vul onderstaande vragen in.

 

Indien je geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Indien je niet geselecteerd bent, ontvang je ook bericht.

Let op: een gratis Groei-sessie is niet voor iedereen. Het is echt alleen voor (startende) vrouwelijke, dienstverlenende ondernemers die zich bewust zijn van het feit dat ze een keuze hebben en die klaar zijn om te veranderen. Vrouwen die bereid zijn om uiteindelijk in zichzelf en hun bedrijf te investeren.

  Hoe heb je me gevonden?

  Waardoor werd je getriggerd om je aan te melden voor de Groei-sessie?

  Heb je op dit moment al een bedrijf? Zo ja, wat is de naam, website, social media kanaal en de dienst(en) die je aanbiedt?

  Wat wil je graag bereiken met het gesprek?

  Waar loop je nu tegenaan?

  Welke belemmerende/negatieve gedachten ervaar je op dit moment die jou tegenhouden om te bereiken wat jij wilt bereiken?

  Waarmee kan ik je helpen?

  Wat is je intentie voor dit gesprek?

  Wanneer is dit gesprek voor jou geslaagd?