fbpx

3-daagse Boost je business challenge

Voor coaches die al een bedrijf hebben en niets tot maximaal 1500,- per maand verdienen en die niet weten hoe ze (meer) klanten kunnen aantrekken

Herken jij het volgende?

 • * Je bent een coach en je weet niet goed waar je moet beginnen om jouw bedrijf te laten groeien.
 • * Je wilt graag een goedlopende praktijk en stoppen met jouw baan in loondienst of jouw uitkering, maar dit lukt nog niet.
 • * Je raakt verdwaald in alle informatie die er is voor (startende) ondernemers om hun bedrijf te laten groeien.
 • * Je hebt nog geen omzet gedraaid of je hebt voor jouw gevoel met toeval jouw eerste omzet gedraaid en je weet niet hoe je deze lijn door kunt zetten.
 • * Je hebt gedachten als “Ik kan dat toch niet”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Wie ben ik om een ander te helpen?”
 • * Je laat je tegenhouden door een stemmetje dat zegt dat je toch niet goed genoeg bent of het niet kunt.
 • * Je frustreert je dat het nog niet lukt en soms denk je “Misschien kan ik maar beter stoppen. Het is toch niet voor mij weggelegd.”

En ben jij op zoek naar…

 • * hoe jij je zelfverzekerd kan voelen, zodat jij een goedlopende praktijk hebt?
 • * jouw baan in loondienst gedag zeggen?
 • * hoe je ervoor zorgt dat je niet meer iets niet doet of half doet, omdat je het nog spannend vindt, maar hoe je juist vol overtuiging ondernemer kunt zijn?
 • * hoe jij het voorbeeld kunt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?

Ik zie zoveel vrouwen met gigantisch veel potentie en dromen, maar die bang zijn om stappen te nemen. Ze houden zichzelf dag in dag uit kleiner dan ze zijn. Met als gevolg dat ze opstaan met hun dromen en er ook weer mee naar bed gaan en aan het einde van de dag weer balen van wie ze die dag zijn geweest. Ze balen van hoeveel ze gepiekerd hebben, hoe onaardig ze weer tegen zichzelf gesproken hebben. En dat mag wel eens klaar zijn. Ik was zelf ook zo en ik weet dat het doorbroken kan worden.

Daarom is dit niet simpelweg een 3-daagse challenge, maar een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om de eerste stap te nemen richting het opzeggen van jouw baan in loondienst en volledig ondernemer zijn, vanuit zelfvertrouwen en vanuit wie jij werkelijk bent. Om nu eindelijk eens dat patroon te doorbreken waar je waarschijnlijk al maanden – al dan niet jaren – in zit.

 

Herken jij jezelf hierin, ben jij startende coach en wil jij jouw praktijk laten groeien?

Dan past de gratis 3-daagse Boost je business challenge bij jou

 

Let op: De challenge is alleen voor coaches die al een bedrijf hebben.

In deze gratis challenge ontdek jij:

 • * welke 4 stappen jou helpen om van onzeker naar een zelfverzekerde én succesvolle ondernemer te gaan
 • * wat de 4 basisstappen zijn om jouw praktijk te laten groeien
 • * wat jou gaat helpen om wel die klanten aan te trekken die bij jou passen
 • * wat het belangrijkste werk is als ondernemer en waar je, zeker op het begin, de meeste tijd en aandacht aan zou moeten besteden
 • * hoe je ervoor zorgt dat je (meer) klanten krijgt

 

Reiki speelt een enorm grote rol bij mij en mijn klanten in het laten groeien van hun bedrijf. Daarom ga ik iets unieks doen tijdens deze challenge. Ik geef op de tweede dag een online Reiki groepssessie. Daardoor ontspan je meer, ga je uit jouw hoofd en kom je in jouw lijf. Daardoor maak je keuzes vanuit vertrouwen in plaats van uit angst. En dat wil je, want dan pas kun jij jouw bedrijf laten groeien.

 

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie en is een healing door middel van energie, waarbij ik je extra Reiki/energie geef. De energie komt vervolgens vanzelf op de plekken in het lichaam waar het nodig is.

 

Reiki heelt blokkades, waardoor je veel beter ontspant, meer rust voelt en meer vertrouwen ervaart.

Praktische informatie

 • * De challenge duurt 3 dagen en geef ik live. Schrijf dus alle 3 de dagen in jouw agenda.
 • * Dag 1 is op woensdag 21 juli om 13.00uur
 • * Dag 2 is op donderdag 22 juli om 10.00uur
 • * Dag 3 is op vrijdag 23 juli om 10.00uur
 • * Elke dag duurt ongeveer 1 uur.
 • * Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Je ontvangt elke dag naderhand een link naar de replay.
 • * De replays zijn beschikbaar tot en met zondag 25 juli.
 • * Let op: De challenge is alleen voor coaches die al een bedrijf hebben.

Referenties

Ik heb Selma ingeschakeld toen ik vastliep in het ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik had een diepe wens voor het creëren van een passief inkomen. Ik kende de strategieën (rondom marketing en bijv. een funnel), maar ik zag nog niet duidelijk voor me hoe dit ook voor mij kon werken. Ik liep tegen allerlei dingen aan waardoor ik voor mijn gevoel niet vooruit kwam. Ik had geen overzicht en wist niet waar ik moest beginnen. Ik vond de praktische uitvoering complex en had (achteraf gezien) ook nog wel te dealen met een aantal hardnekkige overtuigingen.

 

Selma heeft mij vanaf de basis meegenomen in het opzetten en het maken van mijn online programma, en ook bij het starten met social media advertenties. Ze heeft er voor gezorgd dat ik met een duidelijk stappenplan aan de slag kon gaan, een plan wat ik vervolgens alleen maar hoefde te volgen! Ze maakte daarmee al mijn grote doelen heel behapbaar en haalbaar.
Natuurlijk waren er hobbels op de weg ernaar toe, maar Selma heeft altijd de potentie in mij gezien én in mijn bedrijf. Haar vertrouwen in mij heeft super veel goeds gedaan voor mijn bedrijf!
Dankzij Selma is het vertrouwen in mijn eigen kunnen enorm gegroeid (en daarmee mijn bedrijf ook!)

 

Als coach is Selma warm en liefdevol, maar ze kan ook kritisch en direct zijn. Ze weet precies de juiste vragen te stellen om je weer op weg te helpen. Ze heeft kennis van zaken en ze combineert het praktische super goed met het persoonlijke (tot de diepere lagen!). Haar ervaring met o.a. reiki is super waardevol geweest in het traject.

 

Ik kan Selma van harte aanraden aan alle onderneemsters die niet weten waar ze moeten beginnen met het opzetten of opschalen van hun bedrijf! Ik ben ervan overtuigd dat ik maar één van de velen ben die de coaching en hulp van Selma goed kunnen gebruiken!

Tjarda – postpartum doula
Mega super dankjewel voor een ontzettende waardevolle VIP-sessie!

Al snel kwamen we er achter dat er een stuk uit mijn verleden ‘aangepakt’ moest worden, voor we door konden.
Dit was niet waarvoor ik kwam en er zin in hebben had ik dan ook niet. Terug gaan naar mijn verleden, waar ik genoeg verdriet heb gehad.
Ik had toch geen behoefte aan meer verdriet. Verleden is verleden.

 

Toch zijn we, ben ik, er voor gegaan. En wauw, wat heeft mij dit veel gebracht!
Aan het einde vond ik rust en had ik nog meer zin om te DOEN. Weg met negatieve belemmeringen, wat onzekerheden, weg oude mindset.
Hallo meer positiviteit, hallo nieuwe mindset. Doen en doorpakken/door knallen met mijn praktijk :-D.

 

Had er al zin in, ik was al goed op weg. Maar die zin is er nu alleen maar meer.
Dag erop, want ik had even nodig om alles te laten dalen, ben ik dan ook heerlijk meteen aan de slag gegaan met deze positieve verandering.

 

Wat is het toch heerlijk om meer rust te ervaren, handvatten te hebben en een helpende hand te krijgen die je even weer mee helpt de richting in te gaan waar je heen wilde.

 

Nogmaals dankjewel lieve Selma.

Christel – Voetreflextherapeut, gespecialiseerd in Babyvoetreflexologie

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en bang om fouten te maken.

 

Ik wilde anderen pleasen en te vriend houden. Ik liet niet van mezelf horen, waardoor ik op het werk en op het begin met mijn bedrijf kansen liet lopen.

 

Ik dacht vaak: “Anderen zijn altijd beter en leuker”, “Ik wil een leidinggevende functie, maar ik kan dat niet” en “Ik doe het niet goed genoeg.”

 

Op een gegeven moment was ik hier zo klaar mee en ik besloot dat ik het niet meer alleen kon doen.

Inmiddels heb ik in 4 jaar tijd 22.000,- geïnvesteerd in coaching, NLP trainingen, Reiki-cursussen, familieopstellingen en businesscoaching. Ik heb me persoonlijk laten coachen door verschillende top businesscoaches.

 

En nu coach ik zelf andere coaches die zich onzeker voelen naar zelfverzekerde en succesvolle vrouwelijke ondernemers.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die ik heb geholpen dat ze hun eerste omzet draaien en nieuwe klanten aantrekken, doen waar ze blij van worden en dat ze tegelijkertijd rust en vertrouwen ervaren, weten en geloven dat ze iets te doen hebben hier op aarde en daar ook daadwerkelijk iets mee doen.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken. En een eigen onderneming is daar een fantastisch middel voor.

 

En… hoe meer coaches ik help hun bedrijf te laten groeien, hoe meer mensen zij vervolgens kunnen helpen. Dat vind ik een mooi ripple effect!