fbpx

De 6 absolute do’s voor meer zelfverzekerdheid

Herken jij het volgende?

 • * Je wilt graag een leidinggevende functie of jouw eigen bedrijf starten, maar je durft het niet.
 • * In een vergadering vind jij het nog niet zo makkelijk om jouw mening te geven.
 • * Je voelt je onzeker en je bent bang dat je daardoor kansen misloopt.
 • * Je hebt gedachten als “Ik kan dat toch niet”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Anderen zijn altijd beter en leuker”.
 • * Je hebt het idee dat anderen jouw potentie niet zien.
 • * Je maakt je zorgen dat je nooit echt een baan vindt waar je blij van wordt en uitgedaagd wordt.
 • * Je probeert continue rekening te houden met anderen, wat zal die denken?
 • * Je laat je tegenhouden door een stemmetje dat zegt dat je toch niet goed genoeg bent.

En ben jij op zoek naar…

 • * een manier om dat stemmetje dat jou tegenhoudt te doorbreken?
 • * hoe jij je zelfverzekerd kan voelen, zodat jij die leidinggevende functie krijgt of dat eigen bedrijf start?
 • * rust, ontspanning en vertrouwen?
 • * dat jouw collega’s en leidinggevende jou zien als iemand met veel potentie, waardoor je kansen krijgt een aanneemt?
 • * vol zelfvertrouwen en toewijding aan een nieuwe baan of een nieuw bedrijf beginnen?
 • * hoe je ervoor zorgt dat je in een vergadering meteen kunt zeggen wat je van iets vindt?
 • * hoe jij het voorbeeld voor jouw (toekomstige) kinderen kunt zijn?

Ik zie zoveel vrouwen met gigantisch veel potentie en dromen, maar die bang zijn om stappen te nemen. Ze houden zichzelf dag in dag uit kleiner dan ze zijn. Met als gevolg dat ze opstaan met hun dromen en er ook weer mee naar bed gaan en aan het einde van de dag weer balen van wie ze die dag zijn geweest. Ze balen van hoeveel ze gepiekerd hebben, hoe onaardig ze weer tegen zichzelf gesproken hebben. En dat mag wel eens klaar zijn. Ik was zelf ook zo en ik weet dat het doorbroken kan worden.

 

Daarom is dit niet simpelweg een online training, maar een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om de eerste stap te nemen richting meer zelfvertrouwen. Om nu eindelijk eens dat patroon te doorbreken waar je waarschijnlijk al maandag – al dan niet jaren – in zit.

 

Herken jij jezelf hierin?

Dan past de gratis online training De 6 absolute do’s voor meer zelfverzekerdheid absoluut bij jou

In deze gratis online training ontdek jij:

 • * waardoor jij jezelf klein en onzeker houdt
 • * hét geheim van succesvolle vrouwen
 • * 6 Tips om van onzeker naar zelfverzekerd en succesvol te gaan.
 • * wat jij nodig hebt om vrij te breken van je gevoel van onzekerheid en je meteen zelfverzekerder te voelen

Praktische informatie

 • * Meld je aan voor woensdag 6 januari om 10.00uur.
 • * Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan, want je ontvangt de link naar de replay.
 • * De replay kun je tot en met donderdag 7 januari terug kijken.
 • * De online training duurt ongeveer 1 uur.
Na verschillende gebeurtenissen en een steeds drukker leven en steeds verder achter alles aan te  hollen kwam dan toch het inzicht dit is het niet, maar wat dan….grote stap genomen en uit mijn eigen bedrijf gestapt en is mijn compagnon verder gegaan zonder mij. Van 19 jaar zelfstandig zijn naar huisvrouw/moeder. Een goede beslissing maar toen mocht ik met mezelf aan de gang. Hoe doe je dat als je het wel weet maar niet kunt/lukt. De stap hulp zoeken !! En toen kwam Selma in het vizier op social media met diverse verhalen waarin ik dingen las en ik dacht dat wil ik/herken ik…

 

Dus een afspraak gemaakt voor intake. Door met Selma naar verschillende dingen te kijken en bespreken kwamen er inzichten. De inzichten samen met de oefeningen hebben mij rust gebracht. Ook de verschillende online workshop hebben eraan bij gedragen dat ik weer kan zien wie ik ben en wat ik wil en waar ik voor sta.

 

Selma wist altijd wel een hulpmiddel in te zetten of een oefening te doen. Door haar prettige energie werd ik geprikkeld en ging ik aan de slag. Ook de sfeer op haar praktijk gaf me een prettig gevoel. Selma haar enthousiasme was ook zeker aanwezig en heb haar ook zien ontwikkelen tijdens mijn eigen proces. Selma was voor mij de persoon die ik nodig had aan de zijlijn om mezelf te gaan zien.

 

Dank je voor de hulp om de afslagen te maken en te nemen in de weg van het leven.

Annette
Ik wist eigenlijk helemaal niet meer hoe ik vanuit mijn hart moest leven. Wat wil ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat geeft mij energie?

 

Door de coachingssessie bij Selma heb ik inzicht gekregen wat mij tegenhoudt om vanuit mijn hart te leven. Dat te doen wat IK wil. Dat ik mijn overtuigingen los kan laten die mij vroeger zijn aangepraat/opgelegd. Altijd jezelf netjes gedragen, volgens het boekje leven, oen wat een goed mens behoort te doen. Terwijl ik ook gewoon eens gek wil doen, niet altijd wil doen wat hoort of wat men van mij verwacht. Maar doen wat ik wil, zoals ik het wil.

 

Selma zorgt ervoor dat je met simpele vragen en oefeningen snel tot de kern kunt komen, waardoor je in gaat zien hoe je gedachten werken en dat deze gedachten je beperken in dat wat je graag wilt. Je voelt je direct thuis bij Selma, waardoor je je gemakkelijk open stelt.

Jolanda

Lieve allemaal,
Ik zou jullie de online Breakfree training bij Selma echt aanbevelen.
Door haar positiviteit word je al enorm enthousiast en gemotiveerd. Daarnaast werkt Selma met hele krachtige oefeningen die echt verschil kunnen maken in je denken en voelen.
Bij mij is dat zeker het geval! Daar ben ik Selma ook heel dankbaar voor.
Het is hardwerkend, maar dat is het zeker waard!
Mij heeft het nu al veel opgeleverd. Ik heb al veel aan trainingen gedaan, maar niks heeft mij tot nu toe gebracht naar de plek waar ik nu ben.
Door deze training en met behulp van Selma is het mij gelukt om deze stappen te zetten, zij heeft iets in mij geraakt waardoor ik de kracht vond en tot nu toe ga ik goed vooruit.
Selma legt de opdrachten ook heel duidelijk en begrijpelijk uit, ze komen echt binnen en dat heb ik nog niet vaak meegemaakt bij anderen.

Becky
Wat Selma omschreef als doel voor de online Breakfree training, daar herkende ik mezelf volledig in.

Ik wilde meer vrijheid in mijn brein ervaren. De belemmerende overtuigingen dat ik niet goed genoeg ben of saai en dat mensen mij toch niet leuk vinden… die onzekerheid over mezelf en mijn kunnen, daar wil ik graag afstand van nemen.

 

Deze training sprak me heel erg aan en ben er positief aan begonnen. Het programma zit vol goede oefeningen en er zijn online vragenuurtjes.

 

Selma is een vrolijke, spontane, positieve en gemotiveerde persoonlijkheid die begrijpt hoe je je voelt. Ik heb veel aan haar en deze cursus gehad.

 

Super leuke training waar je echt wat mee kan.

Saskia

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en bang om fouten te maken.

 

Ik wilde anderen pleasen en te vriend houden. Ik liet niet van mezelf horen, waardoor ik op het werk en op het begin met mijn bedrijf kansen liet lopen.

 

Ik dacht vaak: “Anderen zijn altijd beter en leuker”, “Ik wil een leidinggevende functie, maar ik kan dat niet” en “Ik doe het niet goed genoeg.”

 

Op een gegeven moment was ik hier zo klaar mee en ik besloot dat ik het niet meer alleen kon doen.

Inmiddels heb ik in 4 jaar tijd minimaal 30.000,- geïnvesteerd in coaching, NLP trainingen, Reiki-cursussen, familieopstellingen en businesscoaching. Ik heb de smaak te pakken, omdat ik heb ervaren dat ik zoveel grotere sprongen maak en zoveel sneller groei als ik dit samen met een coach doe.

 

En nu coach ik zelf vrouwen van een onzeker meisje naar een zelfverzekerde en succesvolle vrouw.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die ik heb geholpen als ze toch die stap hebben gezet naar ondernemerschap of een leidinggevende functie en dat ze rust ervaren en vertrouwen voelen dat het goed is.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken.