fbpx

De 4 basisstappen voor (startende) ondernemers om hun bedrijf te laten groeien

Voor startende ondernemers die niet weten waar te beginnen

Herken jij het volgende?

 • * Je bent een startende ondernemer en je weet niet goed waar je moet beginnen om jouw bedrijf te laten groeien.
 • * Je wilt graag een goedlopend bedrijf en stoppen met jouw baan in loondienst, maar dit lukt nog niet.
 • * Je raakt verdwaald in alle informatie die er is voor startende ondernemers.
 • * Je hebt nog geen omzet gedraaid of je hebt voor jouw gevoel met toeval jouw eerste omzet gedraaid en je weet niet hoe je deze lijn door kunt zetten.
 • * Je hebt gedachten als “Ik kan dat toch niet”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Anderen zijn altijd beter en leuker”.
 • * Je laat je tegenhouden door een stemmetje dat zegt dat je toch niet goed genoeg bent of het niet kunt.
 • * Je frustreert je dat het nog niet lukt en soms denk je “Misschien kan ik maar beter stoppen. Het is toch niet voor mij weggelegd.”

En ben jij op zoek naar…

 • * hoe jij je zelfverzekerd kan voelen, zodat jij een goedlopend bedrijf hebt?
 • * jouw baan in loondienst gedag zeggen?
 • * hoe je ervoor zorgt dat je niet meer iets niet doet of half doet, omdat je het nog spannend vindt, maar hoe je juist vol overtuiging ondernemer kunt zijn?
 • * hoe jij het voorbeeld kunt zijn voor jouw (toekomstige) kinderen?

Ik zie zoveel vrouwen met gigantisch veel potentie en dromen, maar die bang zijn om stappen te nemen. Ze houden zichzelf dag in dag uit kleiner dan ze zijn. Met als gevolg dat ze opstaan met hun dromen en er ook weer mee naar bed gaan en aan het einde van de dag weer balen van wie ze die dag zijn geweest. Ze balen van hoeveel ze gepiekerd hebben, hoe onaardig ze weer tegen zichzelf gesproken hebben. En dat mag wel eens klaar zijn. Ik was zelf ook zo en ik weet dat het doorbroken kan worden.

Daarom is dit niet simpelweg een online training, maar een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om de eerste stap te nemen richting het opzeggen van jouw baan in loondienst en volledig ondernemer zijn, vanuit zelfvertrouwen en vanuit wie jij werkelijk bent. Om nu eindelijk eens dat patroon te doorbreken waar je waarschijnlijk al maanden – al dan niet jaren – in zit.

 

Herken jij jezelf hierin, ben jij startende ondernemer en wil jij jouw bedrijf laten groeien?

Dan past de gratis online training “De 4 basisstappen voor (startende) ondernemers om hun bedrijf te laten groeien

In deze gratis online training ontdek jij:

 • * welke 4 stappen jou helpen om van onzeker naar een zelfverzekerde én succesvolle ondernemer te gaan
 • * wat ik leerde van super succesvolle businesscoaches Kim Rietvink en Tineke Zwart, waar ik me persoonlijk door heb laten coachen
 • * wat het belangrijkste werk is als ondernemer en waar je, zeker op het begin, de meeste tijd en aandacht aan zou moeten besteden

Praktische informatie

 • * Ik geef de online training live op woensdag 14 april om 10.00uur.
 • * De online training duurt ongeveer 1 uur.
 • * Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Je ontvangt naderhand een link naar de replay.
 • * De replay is beschikbaar tot en met donderdag 15 april.

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en bang om fouten te maken.

 

Ik wilde anderen pleasen en te vriend houden. Ik liet niet van mezelf horen, waardoor ik op het werk en op het begin met mijn bedrijf kansen liet lopen.

 

Ik dacht vaak: “Anderen zijn altijd beter en leuker”, “Ik wil een leidinggevende functie, maar ik kan dat niet” en “Ik doe het niet goed genoeg.”

 

Op een gegeven moment was ik hier zo klaar mee en ik besloot dat ik het niet meer alleen kon doen.

Inmiddels heb ik in 4 jaar tijd 22.000,- geïnvesteerd in coaching, NLP trainingen, Reiki-cursussen, familieopstellingen en businesscoaching. Ik heb me persoonlijk laten coachen door top businesscoaches Tineke Zwart en Kim Rietvink. Ook bij life- en businesscoach Phil van Zon heb ik een training gevolgd.

 

En nu coach ik zelf startende ondernemers die zich onzeker voelen naar zelfverzekerde en succesvolle vrouwelijke ondernemers. En ik coach vrouwen in leidinggevende functies die zich onzeker voelen naar zelfverzekerde, vrouwelijke leiders.

 

Waarom?

 

Ik ga echt helemaal aan als ik reacties lees van vrouwen die ik heb geholpen dat ze hun eerste omzet draaien, hun baan in loondienst hebben opgezegd, doen waar ze werkelijk blij van worden en als ze tegelijkertijd rust en vertrouwen ervaren, weten en geloven dat ze iets te doen hebben hier op aarde en als ze zelf aangeven dat ze vol zelfvertrouwen hun functie als leidinggevende vervullen.

 

Als ik lees wat een groot verschil mijn tips maken, daar word ik echt blij van.

 

Ik geloof dat de wereld een liefdevollere plek is als meer mensen écht in contact zijn met zichzelf en vanuit vertrouwen alles doen wat ze willen. En ik geloof dat jij als vrouw de perfecte persoon bent om met jouw gevoeligheid, empathie en zachtheid de wereld in beweging te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we van een wereld gebaseerd op angst een wereld gebaseerd op vertrouwen maken. En een eigen ondernemer is daar een fantastisch middel voor.