fbpx

Je weet dat je goed bent zoals je bent, maar toch voelt dit niet zo

Je hebt het gevoel dat je tegengehouden wordt om te doen wat je graag zou willen doen en waar je gelukkig/blij van wordt.

Je denkt soms te ver na over de mogelijke gevolgen. Je probeert continue rekening te houden met anderen, wat zal die denken? Of moet ik me inhouden?

Je voelt je verplicht tegenover anderen bepaalde dingen te doen en als je ze niet doet, dan voel je je schuldig.

Jouw hoofd staat 24/7 aan en dat is ontzettend vermoeiend.

Je bent bang om te falen en fouten te maken. Je bent bang dat je het niet goed genoeg doet. En je vraagt je af wat goed genoeg is.

Hierdoor heb je een rot gevoel en voel je je verdrietig, boos, gefrustreerd en soms alles door elkaar.

Herken je dit?

Wil je dit doorbreken en veranderen?

Dan is de online “Breakfree” training echt iets voor jou.

DSC_0924uitsnede nog meer
Wat levert de online “Breakfree” training jou op?
 • * Je gaat dingen doen die je graag wilt doen.
 • * Je voelt je gelukkiger en vrijer.
 • * Je laat je niet meer beheersen door piekergedachten.
 • * Je voelt je juist ontspannen en gelukkig met de situatie en jezelf.
 • * Je voelt dat jij goed genoeg bent.
 • * Je gelooft dat, wat jij doet, goed genoeg is.
 • * Je voelt je positiever en beter en je merkt dat andere mensen daardoor positiever op jou reageren.
 • * Je hebt veel meer energie.
 • * Dit alles geeft jou rust, een gevoel van veiligheid.
 • * Je bent tevreden met wie je bent en waar je voor staat.
 • * Je gaat leven vanuit jouw passie en jouw hart.

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

Jarenlang was ik bang om fouten te gaan en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling, door middel van familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze écht wat te doen heeft hier op aarde.

Ik werk met de leukste en liefste vrouwen die ook die succesvolle en zelfverzekerde versie van zichzelf willen zijn. En ik kan mijn werk en tijd precies indelen, zoals ik dat wil.

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom heb ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien.

Daarom is het mijn missie om alle vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

Doe jij mee?

Volg jouw hart

Wat anderen zeggen over de online “Breakfree” training

Wat Selma omschreef als doel voor de online training, daar herkende ik mezelf volledig in.

Ik wilde meer vrijheid in mijn brein ervaren. De belemmerende overtuigingen dat ik niet goed genoeg ben of saai en dat mensen mij toch niet leuk vinden… die onzekerheid over mezelf en mijn kunnen, daar wil ik graag afstand van nemen.

 

Deze training sprak me heel erg aan en ben er positief aan begonnen. Het programma zit vol goede oefeningen en er zijn online vragenuurtjes.

 

Selma is een vrolijke, spontane, positieve en gemotiveerde persoonlijkheid die begrijpt hoe je je voelt. Ik heb veel aan haar en deze cursus gehad.

 

Het is niet dat je daarna helemaal bent veranderd, maar het is een stap in de goede richting om mee verder te kunnen. Je pakt de dingen eruit wat bij je past en waar je mee verder wilt en dan kan je het geleerde gaan toepassen in de praktijk.

 

Super leuke training waar je echt wat mee kan.

Saskia

Lieve allemaal,
Ik zou jullie deze training bij Selma echt aanbevelen.
Door haar positiviteit word je al enorm enthousiast en gemotiveerd. Daarnaast werkt Selma met hele krachtige oefeningen die echt verschil kunnen maken in je denken en voelen.
Bij mij is dat zeker het geval! Daar ben ik Selma ook heel dankbaar voor.
Het is hardwerkend, maar dat is het zeker waard!
Het is echt niet altijd makkelijk, maar ook dat hoort erbij. Blijf op zulke momenten in contact, dan kun je verder komen.
Stukje bij beetje voel je positieve verandering en dat geeft kracht en energie om door te gaan.
Mij heeft het nu al veel opgeleverd en we zijn pas op de helft van de training.
Ik heb al veel aan trainingen en hulpverlening gedaan, maar niks heeft mij tot nu toe gebracht naar de plek waar ik nu ben.
Door deze training en met behulp van Selma is het mij gelukt om deze stappen te zetten, zij heeft iets in mij geraakt waardoor ik de kracht vond en tot nu toe ga ik goed vooruit.

Becky

De training heeft me bewust gemaakt, dat ik door positieve gedachten en visualisatie meer kan bereiken. En door mijn doelen op papier te zetten, ze duidelijker voor mezelf worden.
De visualisaties vind ik heel mooi en helend. Vooral via de ‘wondervisualisatie’ deed mij heel veel

Petra

DSC_0600

Hoe ziet de online “Breakfree” training eruit?

 • * Na aanmelding ontvang je direct een mail met de link naar de Facebookgroep.
 • * Elke maandag en donderdag krijg je een video met een opdracht.
 • * Halverwege is er een breekweek, zodat je de tijd hebt om de opdrachten tot dan toe bij te werken.
 • * 4 Keer geef ik een live Q&A in de besloten Facebookgroep waarin ik je persoonlijk coach.
 • * We starten op maandag 4 januari 2021.
 • * De training duurt 9 weken.

Alleen al de coaching tijdens de live Q&A en elke maandag en donderdag een video met opdracht heeft een waarde van 2340,-.

 

Omdat deze online training in een groep plaatsvindt, is het logisch dat je een flinke korting krijgt, dus dat je maar 999,- betaalt. Ook dat bedrag zal ik niet aan je vragen.

 

De investering voor de online “Breakfree” training is 499,- Maar….

 

Als je je uiterlijk op 20 december 2020 aanmeldt, krijg je een early bird korting van maar liefst 100,-. Jouw investering is nu dus slechts 399,-

 

Betaling in zes termijnen is mogelijk. (Normaal gesproken 99,- per maand. Met de early bird korting slechts 79,- per maand)

Of….. ga helemaal all-in en voor een totale transformatie naar die zelfverzekerde vrouw met een vrij leven met toffe baan of eigen bedrijf

En kies nu voor de online “Breakfree” training VIP. Je volgt de volledige online training en krijgt daar nog eens 5 persoonlijke, online coachingssessies en 3 Reiki afstandsbehandelingen bij.

De online “Breakfree” training en de persoonlijke coaching en Reiki-behandelingen hebben samen een waarde van 4338,-. Maar…

 

Jouw investering is nu slechts 1498,- En…

 

Als je je uiterlijk op 20 december 2020 aanmeldt, krijg je een early bird korting van maar liefst 250,-. Jouw investering is nu dus slechts 1248,-

 

Betaling in zes termijnen van 229,- per maand is mogelijk.

 

Ik kan me voorstellen dat je eerst met me wilt overleggen of dit bij jou past. Vul daarom onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 48 uur contact met jou op.

Jouw bericht

Volg jouw hart

Veelgestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik dan toch de challenge volgen?

Jazeker. Het programma en de coaching is online. De training is volledig online en alles is terug te kijken.

Heb ik na afloop van de online training blijvend toegang?

Jazeker. Ook na afloop van de training heb jij toegang tot de video’s en opdrachten.

Ik twijfel over de investering, moet ik het wel doen?

Het hangt er van af wat maakt dat je twijfelt. Is het jouw hoofd, jouw ego, die jou graag op dezelfde plek houdt?

Zijn het belemmerende stemmen die je hoort?
Dat is heel logisch, want jouw hoofd wil jou graag op dezelfde plek houden. Dan weet het namelijk precies wat het kan verwachten en hoe het moet reageren. Daarmee creëert jouw hoofd, jouw ego, een schijnveiligheid.

Dan is de belangrijkste vraag aan jezelf. Wil je dat? Wil jij op dezelfde plek blijven als waar je nu bent? Nee toch, jij wilt jouw hart volgen en die zelfverzekerde vrouw zijn?

Wat zegt jouw hart? Wat zegt jouw intuïtie jou?

Voel jij dat verlangen dat je écht een vrij leven als zelfverzekerde vrouw voor jezelf wilt creëren met die super toffe baan of dat eigen bedrijf?

Ik kan me voorstellen dat jij daar super mega blij van wordt en het tegelijk erg spannend vindt. Ik herken dat toen ik besloot mijn baan op te zeggen. En toch zei ik mijn baan op, omdat ik allergelukkigst werd en word van mijn coachingspraktijk.

De online training is echt voor vrouwen die, ondanks dat ze het spannend vinden, er toch alles aan willen doen om die zelfverzekerde vrouw te worden die ze willen zijn. Jij wilt iets wat je nog niet bereikt hebt, dus dan heb je iets anders te doen dan je tot nu toe hebt gedaan.

Dus… wie ga jij volgen? Jouw ego of jouw hart?

Ik heb geen geld, kan ik dan toch mee doen?

Nee. Deze online training is alleen voor vrouwen die bereid én in staat zijn om in zichzelf te investeren. Cause only if you pay, you pay attention. Kijk en ontdek hoe jij in jezelf kunt investeren. Vindt een manier. En betaling in termijnen is mogelijk.