fbpx
Super goed dat je je hebt aangemeld voor de gratis 3-daagse Boost je business challenge. Dankjewel daarvoor! Voordat je deze pagina sluit, wil ik eerst een super toffe winactie met je delen.

Deel op Instagram (via stories of post) dat je mee doet aan de Boost je business challenge en tag mij (selmavannoije). Ik geef 3x een 1 op 1 online coachsessie van 60 minuten met mij weg. De winnaars maak ik 30 augustus bekend.

Dan zie ik je heel graag live bij de challenge.

 

In de Boost je business challenge ontdek jij:

  • *welke 4 stappen jou helpen om van onzeker naar een zelfverzekerde én succesvolle ondernemer te gaan
  • * wat de 4 basisstappen zijn om jouw praktijk te laten groeien
  • * wat jou gaat helpen om wel die klanten aan te trekken die bij jou passen
  • * wat het belangrijkste werk is als ondernemer en waar je, zeker op het begin, de meeste tijd en aandacht aan zou moeten besteden
  • * hoe je ervoor zorgt dat je (meer) klanten krijgt
  • * wat Reiki voor jou en jouw bedrijf doet

 

Om dit te leren en onder de knie te krijgen, heb je maar 1 ding te doen en dat is aanwezig zijn. Houd pen en papier bij de hand, zodat je mee kunt schrijven. Ik raad je aan om live aanwezig te zijn, omdat ik tijdens de challenge vragen beantwoord. Ook heb ik iets extra’s voor de mensen die er live bij zijn.

 

Mocht het niet lukken om er live bij aanwezig te zijn, dan kun je de opname bekijken. Deze blijven steeds 48 uur beschikbaar. Je ontvangt naderhand een link naar de replay.

 

Op dag 2 gaan we iets heel speciaals doen.

Ik geef dan namelijk een online Reiki groepssessie, zodat jij kunt ervaren wat Reiki voor jou en jouw bedrijf kan doen. Reiki is namelijk een heel groot onderdeel van mijn bedrijf en de groei daarvan. Dit wil ik graag aan jou doorgeven. Zorg die dag dat je echt even een uur niet gestoord wordt. Zorg dat je er op tijd bent, in ieder geval binnen 10 minuten na de start. Het is voor jou niet fijn om halverwege de sessie in te haken. Als je niet binnen 10 minuten erbij kunt zijn, dan kun je de sessie beter terug kijken. Ook dan werkt de Reiki nog steeds.

Ik zie je bij de challenge 😀