fbpx

Ben jij er klaar mee dat die belemmerende overtuigingen jouw leven beheersen?

Je weet niet wat je wilt. Je hebt geen zelfvertrouwen en je bent veel bezig met wat anderen van jou denken. Je denkt regelmatig: ‘Ik kan ook niets.’

 

Je wilt niet meer het gevoel hebben dat je snel aangevallen wordt, want dat levert ongewenste discussies op en onbegrip.

 

Je wilt minder negatieve gedachten hebben en jezelf niet zo negatief zien. Het liefst wil je ze natuurlijk helemaal niet meer hebben.

 

Je loopt er tegenaan dat je jezelf wegcijfert, denkt dat anderen altijd beter en leuker zijn en dat je continu twijfelt.

Herken jij jezelf hierin en verlang jij er naar om:
 • * jezelf te accepteren zoals je bent
 • * rust in je hoofd te hebben
 • * te geloven dat jij goed genoeg bent
 • * te geloven dat wat jij ook doet het goed genoeg is
 • * zelfvertrouwen te hebben
 • * jezelf vrij te voelen en jouw Zelfverzekerde Jij te zijn

Dan is de challenge “Ben jouw Zelfverzekerde Jij” iets voor jou.

Wat de challenge “Ben jouw Zelfverzekerde Jij” jou oplevert

 • * Je gaat vier dagen intensief met jezelf aan de slag, waardoor je direct een positief gevoel krijgt.
 • * Je krijgt passende tips en handvatten waar je direct mee verder kunt.
 • * Je staat steviger in jouw schoenen.
 • * Je weet dat jij er ook mag zijn.
 • * Je heelt jezelf om vervolgens stappen te kunnen maken om de betere versie van jezelf te worden.
 • * Je hebt meer rust en zelfvertrouwen om jezelf te kunnen en willen zijn.

Over Selma

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle online coachingspraktijk.

Jarenlang was ik bang om fouten te gaan en om af te gaan bij alles wat ik deed. Ik durfde niet echt te gaan staan voor waar ik in geloofde en wat ik graag wilde, het coachen van anderen. Ik gaf mijn mening niet en deed alles voor anderen, om hen te pleasen en te vriend te houden. Ik overschreed telkens mijn grenzen.

 

Nadat ik me zo lang zo ontzettend gefrustreerd voelde, omdat ik niet die zelfverzekerde vrouw was die ik wilde zijn, besloot ik het anders te gaan doen. Ik startte met investeren in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling, door middel van familieopstellingen, coaching, NLP-trainingen en businesscoaching.

Door deze investeringen lukte het me om uit te groeien tot een zelfverzekerde vrouw met een succesvolle online coachingspraktijk, die voelt, weet en gelooft dat ze écht wat te doen heeft hier op aarde.

Ik werk met de leukste en liefste vrouwen die ook die succesvolle en zelfverzekerde versie van zichzelf willen zijn. En ik kan mijn werk en tijd precies indelen, zoals ik dat wil.

 

Door te werken aan mezelf ben ik gaan geloven dat ik goed genoeg ben en dat ik het waard bent. Dat is voor mij de basis om verder te groeien en alles te kunnen bereiken wat ik wil. Daarom heb ik vrouwen om terug te gaan naar de basis, terug te gaan naar geloven in zichzelf. Vanuit daar kan ook jij verder groeien.

Daarom is het mijn missie om alle vrouwen van Nederland weer terug te brengen naar het geloof dat zij super, mega waardevol zijn.

Volg jouw hart

Wat anderen zeggen over online trainingen bij Coachingspraktijk van Noije

Selma is een vrolijke en enthousiast pratende dame, die weet waar ze over spreek.

 

Deze vier daagse challenge heeft mij al enorm op weg geholpen. Vooral het nieuwe verhaal wat je gaat schrijven, helpt mij echt heel goed. Hierdoor begin ik mij dag al met een lach. Door de opdrachten die je meekrijgt, ben je echt gedwongen om met je zelf aan de slag te gaan. Maar he, daar doe je het tenslotte ook voor.

Natascha

Lieve allemaal,
Door Selma’s positiviteit word je al enorm enthousiast en gemotiveerd. Daarnaast werkt Selma met hele krachtige oefeningen die echt verschil kunnen maken in je denken en voelen.
Bij mij is dat zeker het geval! Daar ben ik Selma ook heel dankbaar voor.
Het is echt niet altijd makkelijk, maar ook dat hoort erbij. Blijf op zulke momenten in contact, dan kun je verder komen.
Stukje bij beetje voel je positieve verandering en dat geeft kracht en energie om door te gaan.
Mij heeft het nu al veel opgeleverd en we zijn pas op de helft van de training.
Ik heb al veel aan trainingen en hulpverlening gedaan, maar niks heeft mij tot nu toe gebracht naar de plek waar ik nu ben.
Door deze training en met behulp van Selma is het mij gelukt om deze stappen te zetten, zij heeft iets in mij geraakt waardoor ik de kracht vond en tot nu toe ga ik goed vooruit.

Becky

Selma is iemand die heel enthousiast is en gelooft in wat ze doet. Ze is ook helemaal down to earth waardoor je weet dat ze het goede met je voor heeft en wilt dat je jezelf gaat waarderen door samen er aan te werken. Ze geeft je echt het gevoel dat je het waard bent om gelukkig te zijn en te bereiken wat je ook maar wil.

Ellen

Selma is ontzettend enthousiast en straalt daardoor veel vertrouwen uit. Met krachtige bewoordingen inspireert ze je om te werken aan herstel waar je zelf verstrikt zit in je eigen gedachtepatronen.”
De challenge die ik gevolgd heb bij Selma, kan ik iedereen aanraden.

Het kan een verschil maken en een opening zijn om weer een positieve ingang te vinden, ook als je zelf eigenlijk geen hoop of vertrouwen hebt dat je kunt veranderen.

Selma geeft je het gevoel dat ze echt luistert en je hoort. Zij geeft goede tips en trucs en legt duidelijk uit.

Haar enthousiasme werkt motiverend.

Selma’s woorden komen binnen en dat maakt een heel groot verschil!.

Het heeft mij zelfs doen besluiten om nog een training bij haar te volgen.

Het is hard werken en echt niet altijd makkelijk, maar Selma helpt je en staat voor je klaar.

Ik ben dankbaar dat ik Selma en haar training online tegen het lijf gelopen ben.

Ik ben mij via deze challenge bewust geworden hoe negatief ik over mijzelf dacht. En door hier aan mee te doen, ben ik dat al minder. En kan ik hier verder mee aan de slag.
Selma is een vrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is een vrolijke, druk babbelende dame die durft te zeggen wat ze denkt. Maar het wel zo doet dat het niet naar overkomt. Door haar enthousiasme steekt ze je aan om met je zelf aan de slag te gaan.
DSC_0807

Praktische informatie

 • * De challenge duurt 4 dagen.
 • * De challenge vindt plaats op maandag 9 november, woensdag 11 november, donderdag 12 november en vrijdag 13 november, elke dag om 9.30uur.
 • * Ik geef de challenge live.
 • * Kun jij er niet live bij zijn? Geen probleem. Van tevoren kun je jouw vragen over de opdrachten in sturen. Naderhand ontvang je de opnames en heb je onbeperkte toegang.
 • * Na betaling ontvang je een mail met een link, waarmee je je aanmeld voor alle vier de dagen. Dit is belangrijk, omdat je dan elke dag de link ontvang naar de live online presentatie.

De waarde van deze live challenge is 497,-.

 

Omdat ik deze transformatie voor zoveel mogelijk vrouwen toegankelijk wil maken, heb ik de investering veel lager gemaakt.

 

Jouw investering is nu slechts 97,- voor de live challenge.

 

Betaling in twee termijnen van 49,- per maand is ook mogelijk.

Zorg er dus voor dat je er nu bij bent, want dan maak je gebruik van al deze voordelen.