Is dit het nou?

Is dit het nou? Is dat een vraag die jij jezelf vaak stelt?

Doe je alles op de automatische piloot en denk je aan het eind van de dag ‘wat heb ik nou echt gedaan?’ Of ben je de hele dag aan het racen en plof je in de avond vermoeid op de bank? Of misschien plof je niet eens op de bank, omdat het niet van jezelf mag?

Zou het niet ontzettend fijn zijn, als je van jezelf op die bank mag ploffen in de avond? Of misschien wel lekker overdag? Dat je vindt dat je het vandaag goed hebt gedaan en dat je het verdient hebt om iets voor jezelf te doen? Hoe zou het voor je zijn als jij besluit dat je klaar bent voor vandaag en dat je de rust en tevredenheid voelt en dat je dus lekker mag ontspannen?

Heerlijk zou dat zijn, toch?

Wat heb je daarvoor te doen, om ervoor te zorgen dat je dat van jezelf mag? En dat je die rust kunt ervaren? Dat begint allemaal met jouw gedachten. Wat vertel jij jezelf dat je niet van jezelf mag zitten? Wat vertel jij jezelf dat het niet goed genoeg is? En hoe zou het voor je zijn als je jezelf een ander verhaal vertelt? Als je jezelf vertelt dat het oké is als het nog niet af is. Als je jezelf vertelt dat je het goed hebt gedaan en dat je het verdient om te ontspannen. Je hebt jouw gedachten hierin te veranderen en dan kun je jouw gevoel en jouw gedrag veranderen.

Ga hier eerst maar eens mee aan de slag. De volgende stappen beschrijf ik in mijn gratis ebook “Leef vanuit je hart in 10 stappen”. Wil je dus next level gaan? Download dit ebook dan nu gratis door op onderstaande knop te drukken.