Ben jij klaar met vooral in jouw hoofd leven?

In mijn hoofd leven. Wat deed ik dat toch vaak en wat kan ik dat nu nog steeds met regelmaat doen. En wat gebeurde er toen ik vooral in mijn hoofd leefde? Dan vroeg ik me continu af of ik wel de juiste keuze maakte en soms maakte ik helemaal geen keuze. Ik vertrouwde niet op mezelf en ik vertrouwde er niet op dat ik het goed genoeg deed. Wat was goed genoeg? Ik wilde alles perfect doen en alles onder controle houden, maar daardoor kreeg ik juist stress.

Toen ik meer en meer ging vertrouwen op mezelf, op mijn keuzes en op mijn gevoel, veranderde dit compleet. Doordat mijn gevoel en verstand op één lijn kwamen, kon ik voelen dat, wat ik ook deed, goed genoeg was. En doordat het goed genoeg was, kon ik veel makkelijker keuzes maken waar ik echt achter stond. Dat gaf mij zoveel rust en ademruimte.

Zou jij dat ook willen? Meer op jezelf vertrouwen, op jouw gevoel, op jouw keuzes, waardoor je meer rust en ademruimte ervaart? Begin dan eens met minimaal drie keer per dag jouw handen op jouw hart te leggen en met jouw ogen dicht jouw aandacht naar jouw hart te brengen. Voel hoe het klopt. Voel hoe het stroomt. En sta eens even stil. In die stilte ontdek jij over een tijdje jouw antwoorden.

Herken jij dit en wil je het graag veranderen? Begin dan met het downloaden van het gratis ebook “Leef vanuit je hart in 10 stappen”.