fbpx

Wil jij ook meer van jouw hoofd naar jouw lijf

Ben jij die ambitieuze vrouw die een moment voor zichzelf met ontspanning en rust nodig heeft?

 

Wil jij alle ballen hoog houden en is het nu tijd om even te ontspannen en voor jezelf te zorgen?

Heb jij een vol hoofd en wil je meer momenten voor jezelf creëren dat je met jezelf bezig bent en rust ervaart zonder afleiding?

 

Loop je aan tegen onrust in je hoofd?

Ben je echt even toe aan naar binnen keren, zakken in jouw lijf en verbinding maken met jezelf?

 

Wil je graag meer rust, ontspanning en vertrouwen ervaren? Even volledig met jezelf bezig zijn en me-time hebben?

Is het antwoord op deze vragen JA? Dan is de live online Reiki groepssessie zeker heel waardevol voor jou.

Wat leveren de online Reiki groepssessies jou op?

Je komt in een diepe ontspanning die je niet bereikt wanneer je op de bank ligt of aan het netflixen bent of zelfs aan het mediteren bent.

Eventuele spanning uit jouw lichaam wordt weggenomen

Ontspanning en een fijne ervaring

De sessies zijn fijn en rustgevend

Je heelt blokkades die in jou vast zitten

Je krijgt meer energie en de blokkades in je lichaam worden weggenomen

Verlichting op bepaalde plekken in je lichaam

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie en is een healing door middel van energie, waarbij ik je extra Reiki/energie geef. De energie komt vervolgens vanzelf op de plekken in het lichaam waar het nodig is.

 

Reiki heelt blokkades, waardoor je veel beter ontspant, meer rust voelt en meer vertrouwen ervaart.

Hoe anderen de online Reiki groepssessies ervaren

Over Selma

Mijn naam is Selma van Noije en ik help ambitieuze vrouwen die een leidinggevende functie hebben of (startende) ondernemer zijn én die zich onzeker voelen. Ik help hen om te transformeren van onzeker naar zelfverzekerde, vrouwelijke leiders, waarbij ze rust, ontspanning en vertrouwen ervaren.

 

Jarenlang was ik onzeker en nu run ik een succesvolle, online coachingspraktijk, waarbij ik coaching, online training en Reiki combineer.

Ik heb de afgelopen jaren duizenden euro’s uitgegeven aan persoonlijke ontwikkeling. Dat alles heeft mij zo onwijs geholpen om van een onzeker meisje dat veel in haar hoofd zat, te gaan naar de zelfverzekerde en succesvolle vrouw te gaan die ik nu ben met een diep gevoel van vertrouwen en rust.

 

Reiki heeft hier een onwijs grote rol in gespeeld. Reiki heeft mij geholpen om veel meer uit mijn hoofd te gaan en in mijn lijf. Reiki heeft mij geholpen om in contact te komen met mezelf en blokkades in mij te helen, zodat ik dat onzekere deel in mij los kon laten én me zelfverzekerd te voelen.

 

Lange tijd durfde ik niet te gaan staan voor wie ik werkelijk was en wat ik werkelijk wilde. Ik geloofde niet dat het voor mij weggelegd was om een eigen bedrijf te runnen gewoonweg, omdat ik dat ‘onzekere meisje’ was.

 

Inmiddels niet meer en Reiki heeft hier echt een grote rol in gespeeld en doet dat nu nog. Elke dag geef ik mezelf Reiki, gewoonweg omdat ik het heerlijk ontspannen vind en omdat ik op deze manier contact blijf maken met mezelf, de rust in mij en dat diepe vertrouwen dat ik in de basis voel.

 

Dat wil jij toch ook?

Praktische informatie

 • * De live online Reiki groepssessie geef ik via een besloten Instagram-account. Om deel te kunnen nemen, heb jij dus een Instagram-account nodig.
 • * Na betaling ontvang jij een mail met alle informatie over hoe je deel kunt nemen.
 • * De volgende data dat ik de online Reiki groepssessies geef, zijn:
  • – Woensdag 15 september om 19.30uur
  • – Dinsdag 5 oktober om 19.30uur
  • – Donderdag 28 oktober om 19.30uur
  • – Maandag 15 november om 19.30uur
  • – Woensdagavond 8 december om 19.30uur
  • – Dinsdagavond 11 januari om 19.30uur
 • * Op het afgesproken tijdstip ga ik live op het besloten Instagram-account. Daarna sla ik de live op als IG TV en kun je deze tot aan de volgende sessie terug kijken/ervaren.
 • * Op het afgesproken tijdstip zorg jij ervoor dat je bij de Instagram Live bent, dat je ontspannen ligt onder een dekentje en met comfortabele kleding aan. Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt.

De prijs voor een persoonlijke 1 op 1 Reiki-behandeling is 69,-

 

Jouw investering voor 1 online Reiki groepssessie is 17,99.

 

Jouw investering voor een strippenkaart van 3 online Reiki groepssessies is 39,97. Je krijgt dus nog een extra flinke korting als je kiest voor een strippenkaart.